Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice zaslouženě vyhrály


Branky


10

Domácí po poločase vedli domácí o jednu branku. Hosté hned v úvodu druhé půle vyrovnali. Těškovice pak zlomily odpor hostů dvěma góly během minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Těškovice v prvním jarním zápase přivítaly na svém umělém trávníku Žimrovice. Domácí začali jako z partesu, když hned v první minutě, když Matěj Krayzel poslal míč do běhu Illíkovi, který se vyhnul hostujícímu soupeřovi a zkušeně zakončil střelou do sítě – 1:0. Domácí pak hráli nadále z chutí a po pěti minutách po nahrávce agilního Illíka střílel vedle Juchelka. Po třinácti minutách se dostal ke střela hostující David Hertel, ale Lazecký byl na místě. Za minutu po vysunutího Solníckého skončila křižná střela Matěje Krayzela vedle branky. V 18. minutě po přímém kopu Strojila hlavičkoval vedle Kupka. Po půlhodině hry vystřelil Solnický, jehož pokus Šehovič vyrazil na roh. Za chvíli prodloužil Juchelka výho Lazeckého na zabíhajícího Matěje Krayzela, jehož pokus byl sražen na rohový kop. Ve 37. minutě byl sražen v pokutovém území domácí Matěj Krayzel. Míč si k penaltě postavil Illík, jehož střela skončila na tyči a dorážka vedle branky. Hosté se pak připomněli na konci poločasu střelami Fajkuse a Ondřeje Černého, které však Lazeckého z klidu nevyvedly. 

Těškovice vedení navýšily

Vstup do druhého poločasu naopak vyšel lépe hostům, když se balon dostal k Fajkusovi, který jej z dvaceti pěti metrů poslal s pomocí tyče do brány – 1:1. Hned za dvě minuty mohly Žimrovice otočit skóre, ale střelu Davida Hertela vytáhl zpod břevna Lazecký. V 53. minutě pak Kupka zamířil jen těsně vedle hostující branky. Domácí pak zlomili odpor hostů během dvou minut. V 66. minutě se dostal rohový kop k Illíkovi, který balon přistrčil Juchelkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Hned za minutu Juchelka prostrčil míč na zabíhajícího Illíka, který tvrdou křižnou střelou vymetl všechny pavouky z hostující sítě – 3:1. Pak dvakrát nedotáhl své snažení do konce domácí Matěj Krayzel Definitivní podobu výsledku dal deset minut před koncem po centru Illíka zkušenou střelou podél brankáře Šehoviče Matěj Krayzel – 4:1. 

 

Těškovice v příštím kole jedou do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme od 1.min. vedli jsme 1:0. Poločas se pak dohrával s šancemi na obou stranách a místy i v nervózní atmosféře. Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům, kteří stříleným centrem do šibenice vyrovnali. Utkání pak rozhodly naše dvě rychlé branky, po kterých jsme již kontrolovali hru. Doma tak zůstaly pro nás velmi cenné 3.body.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Celý první poločas jsme prospali. Dostali jsme jednu branku. Na startu druhé půle jsme vyrovnali. Pak jsme dostali během dvou minut dvě branky a bylo po všem.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] (70. V. Krayzel [-] ) , M. Krayzel [-] (82. L. Nosek [-] ) , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , V. Sýkora [-] (65. J. Krayzel [-] ) , D. Krayzel [-] , O. Strojil [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] (46. M. Strouhal [-] ) , D. Hertel [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (82. A. Dušek [-] ) , O. Černý [-] , P. Novák [-] (72. F. Paláček [-] ) , J. Hertel [-]

ŽK: 35. P. Kupka , 40. M. Krayzel - 35. O. Černý , 38. J. Ondřej , 40. J. Černý , 41. M. Hopp .
Hráči zápasu: D. Illík - L. Fajkus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PRASEK Beno, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jonáš Tesařík
Tip experta: remíza

3:3 Těškovice jsou doma na umělce velmi silné, ale Žimrovice mají také kvalitní mančaft, proto remíza.

Tip: výhra domácích