Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Vávrovice


Branky


10

Březová sice měla dobrý start, ale Vávrovice dokázaly zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice ke svému prvnímu zápasu zavítaly na hřiště do Březové. Domácí družstvo z Březové mělo lepší vstup do zápasu a po dvaceti minutách vedlo o dvě branky. Po deseti minutách se zmocnil míče Řehulka, který se kličkou doleva zbavil protihráče a zavěsil na zadní tyč – 1:0. Za deset minut opět Řehulka po nahrávce Jakuba Šuhajíka zakroutil míč do šibenice – 2:0. Vávrovice přeskupily řady a poslaly do útoku druhého borce a to přineslo své ovoce, protože do přestávky stačily hosté vyrovnat. Za dvě minuty nahrál Levák do vápna míč k Chryczykovi, který snížil na 2:1. Ve 35. minutě přešel přes tři hráče Šenk, jeho střelu ještě brankář Zlámal vyrazil, ale pouze k Chryczykovi, jenž si už věděl rady – 2:2. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Vávrovice rozhodly

Druhý poločas pokračoval jak skončil první poločas. Vávrovice byly lepším týmem a během patnácti minut utekly domácím o dvě branky. Hned po přestávce se jako uragán vřítil do vápna Chryczyk a střelou podél gólmana Zlámala otočil zápas – 2:3. Těsně před hodinou hry se Chryczyk změnil v nahrávače a Jan Pchálek pohodlně skóroval – 2:4. Březová vykřesala jiskérku naděje až minutu před koncem, když si po rohovém kopu kapitána Šustka nešťastně srazil míč do vlastní sítě před dotírajícím Lodňánkem Schoppik – 3:4. V nastavení zachytil špatný nákop domácích hlavičkou Jan Lichovník, míč se odrazil k Chryczykovi, který ho skluzem skluzem těsně před brankářem poslal podél něj do sítě - 3:5.

 

Březová jede příštím kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Začali jsme dobře a dostali jsme se do vedení 2:0. Pak jsme ale začali hrát hůř a hůř a dostávali jsme laciné branky. Bohužel jsme málo využívali Tomáše Křenka, a i kombinace nám vázla. Soupeř byl o něco lepší a v druhé půli nám dal dvě branky. My jsme sice snížili, ale v závěru jsme inkasovali pátou branku.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Začali jsme hru pouze na jednoho útočníka a tři střeďáky. Po dvou chybách, ale soupeř vedl o dvě branky. Hru jsme přeskupili a začali jsme hrát na dva útočníky a risk se vyplatil. Do půle jsme vyrovnali a ve druhé jsme už byli lepší a dali jsme o dvě branky víc než soupeř.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
. Zlámal [-] - M. Faika [-] (62. A. Krejčiřík [-] ) , J. Gajdoš [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (80. J. Urbánek [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] (78. M. Klein [-] ) , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] - T. Štencel [-] , J. Pchálek [-] (69. J. Moro [-] ) , O. Halátek [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - J. Chryczyk [-] (92. L. Kozák [-] )

ŽK: 62. M. Faika - 76. T. Šenk .
Hráči zápasu: D. Řehulka - J. Chryczyk , V. Pchálek , T. Šenk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - STUPEŇ Ondřej, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Souboj sousedů v tabulce. Březová je doma silná, ale věřím, že Vavrovice vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích