1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jakartovicích viděli diváci dělbu bodů


Branky


10

Oba soupeři dali po jedné brance a získali jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bojovné utkání se odehrávalo mezi mužstvy Jakartovic a Těškovic. V první šanci se ve čtvrté minutě objevil po pasu Kuzníka domácí Olivka, ale Lazecký jeho pokus vytěsnil na rohový kop. Na druhé straně zahrozili Matěj Krayzel a po něm Vavrečka, ale bez patřičného efektu. V osmé minutě se řítil na hostujícího brankáře Bandy, ale Lazecký ho vychytal. Ve 12. minutě si naběhl na přímý kop Jana Šenka Kupka, ale jeho hlavička mířila nad bránu. Po dvaceti minutách se dostaly Těškovice do vedení, když centr Jana Šenka srazil domácí obránce před Matěje Krayzela, který si zkušeně zaseknul a nasadil blafák i brankáři Štenckovi a pohodlně dopravil míč do prázdné branky – 0:1. Jakartovice vyrovnaly po půlhodině hry, když se ve středu hřiště probil přes čtyři hráče Kuzník, najrál Bandymu, jehož zpětnou nahrávku z otočky poslal k tyči Šupák - 1:1. Ve zbytku poločasu se už nic vážnějšího nestalo. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase pokračovala stejná partie jako v poločase prvním. Ve 48. minutě skončil střílený centr Illíka těsně vedle branky. Za minutu brankář Lazecký vychytal hlavičku domácího hráče po přímém kopu. V 53. minutě zatočil Vladimír Šenk míč z rohového kopu do brány, ale Štencek byl na místě. Matěj Krayzel pak střílel za dvě minuty, ale střela byla sražená na rohový kop. V 57. minutě se řítil sám na Lazeckého Šupák, ale jeho pokus vytěsnil brankář na rohový kop. Za dvě minuty se stejně vedlo i Sváčkovi. V 66. minutě nebyl po rohovém kopu Vladimíra Šenka uznán gól pro ofsajd. Poté se neujali ani střely Matěje Krayzela, ani dvakrát Strojila.  Za hostyn pak největší příležitost zazdil Matěj Krayzel, jehož tvrdá střela osm minut před koncem zápasu skončila na břevně jakartovické branky. V samém závěru se neujala ani po dlouhém autu Strojila dorážka Viléma Krayzela. Zápas tak skončil remízou.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Dolního Benešova. Těškovice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Podle průběhu hry je remíza zasloužená. My jsme dneska lepili hodně sestavu. Neměl jsem ani jednoho obránce, takže musel do obrany jít záložníci. Takže jsme s bodem nakonec spokojeni. Chtěl bych pochválit rozhodčí.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Těžké první jarní utkání a na těžkém terénu, kde se nedalo místy moc kombinovat. Obě mužstva si vytvořila několik slibných brankových šancí, které pak na obou stranách proměnily po jedné brance. Remíza je tak spravedlivým obrazem hry celého utkání. Děkuji mužstvu za předvedený herní, bojovný a týmový výkon.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Pluschke [-] (84. P. Bosák [-] ) , M. Sváček [-] , J. Olivka [-] , P. Kuzník [-] , R. Bandy [-] , J. Hlaváč [-] , R. Rustler [-] (80. P. Anděl [-] ) , K. Török [-] , M. Gračanin [-] , T. Šupák [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - V. Vavrečka [-] (60. V. Krayzel [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (46. V. Sýkora [-] )

Hráči zápasu: M. Gračanin - M. Krayzel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PŘIKRYL Tomáš, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Čistá 2 aj v handicapu 3:0 :-D :-D

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Máme hostům co vracet. Bude to těžký zápas. Těškovice mají kvalitu, přesto doufám ve výhru Jakartovic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích