3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice vybojovaly tři body


Branky


11

Žimrovice po půli vedly o jednu branku. Po půli výhru pojistily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice šly do vedení

Žimrovice při své jarní premiéře přivítaly na svém trávníku mužstvo z Chuchelné. Hrálo se na velmi těžkém terénu, který moc neumožňoval kombinaci a moc pohledných akcí nenabídla ani jedna z družin. Po nezáživné půlhodince se dostali domácí do vedení, když přímý kop z třiceti metrů zatočil kanonýr David Hertel přes zeď přesně k tyči – 1:0. Za sedm minut vybojoval míč hostující Kocián, pousnul jej na Marka Baráta, jehož centr do vápna poslal levačkou nechytatelně do brány Valenta – 1:1. V nastavení prvního poločasu standardku Davida Hertela brankář Náhlík jen vyrazil a Strouhal pohotově vrátil balon do sítě – 2:1.

Žimrovice výhru pojistily

Hned ze startu druhého poločasu mohla Chuchelná srovnat skóre zápasu, ale Valenta těsně před žimrovickou brankou zaváhal a vystřelil nad domácí branku. Pak se opět bojovalo převážně ve středu hřiště. Jediný zajímavý okamžik druhého poločasu přišel v 64. minutě, když brankář Šehocič vyhodil míč na Hoppa, který posunul míč na Fajkuse, který utekl po levé straně a nahrávkou pod sebe našel Hrbáče, který na zadní tyči uklidil míč do sítě a pojistil domácím tři body – 3:1. Ve zbytku zápasu se už nic podstatného nestalo a domácí si zajistili tři body.

 

Žimrovice jedou v příštím zápase do Těškovic. Chuchelná bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Byl to hodně bojovný zápas na velmi těžkém terénu. Po opatrném úvodu jsme se ujali vedení. Chuchelná po naší chybě vyrovnala. My jsme na konci poločasu ale dali branku. Ve druhé části jsme dali ještě jednu branku. Za tři body jsme rádi a jsme spokojeni.

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Ukopaný zápas, který neměl moc valnou úrověň. Hrálo se na těžkém terénu, který bránil lepší kombinaci. Žimrovice nabídnuté šance využily, a proto vyhráli.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , D. Hertel [-] , F. Paláček [-] , M. Strouhal [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] (89. A. Dušek [-] ) , J. Ondřej [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - D. Stefek [-] - J. Gargoš [-] , D. Honěk [-] (79. D. Fojtík [-] ) , P. Valenta [-] - - A. Chlopčík [-] , J. Koňařík [-] , R. Vícha [-] , F. Kocián [-] (60. J. Halfar [-] ) , P. Šrámek [-] (46. M. Komárek [-] ) , M. Barát [-]

Hráči zápasu: R. Hrbáč - J. Gargoš .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - MEIER Milan, MIKOŠEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že domácí taky vyhrají, a tipuji, že o víc branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích