Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice s přehledem vyhrály


Branky


10

Stěbořice daly v každém poločase dvě branky a mají první tři jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Favorizované Stěbořice přivítaly ve svém prvním jarním zápase mužstvo z Dolního Benešova. Dolní Benešov přijel do Stěbořic s hodně mladou sestavou a po celý zápas se pouze bránil domácím útokům. Už po sedmi minutách se řítil sám na Kubalu Veřmířovský, ale neastřelil pouze jeho nohy. Po čtvrthodině hry vysunul Veřmířovský do pokutového území hostů kapitána Šindeláře, který byl faulován. Sám postižený penaltu s ledovým klidem proměnil – 1:0. Za sedm minut se Veřmířovský jako buldok protlačil přes čtyři hráče a dokázal procedit balon za záda brankáře Kubaly – 2:0. Ve 42. minutě se dostali k jediné střele hosté, když Král, vyslal po straně Gajdečku, jeho nahrávku pod sebe přetavil ve střelu Stříbný, a tu vyrazil brankář Kachtík. Ve 42. minutě nastřelil domácí Jamnický brankáře Kubalu. 

Stěbořice daly další dvě branky

Ve druhém poločase byla převaha domácích ještě výraznější. Po pěti minutách druhé půle nastřelil Jamnický opět brankáře Kubalu. Hned za minutu střela Burdy z voleje jen těsně minula branku. Další branku Stěbořic přidal po hodině hry Vojtěch Kramný, který dorazil do brány odražený míč – 3:0. I v dalším průběhu Stěbořice hosty tlačily a vyplynula z tlaku hlavička Tomáše Dietricha do břevna a následná dorážka jeho bratra Martina do gólmana Kubaly. V samém závěru zápasu vyslal František Kramný dlouhým pasem do běhu Jamnického, který si míč potáhl a předložil ho jak na zlatém podnosu Martinu Dietrichovi, který už měl lehkou práci – 4:0.

 

Stěbořice jedou příští zápas do Vávrovic. Dolní Benešov bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byl to jasný zápas v naší režii. Soupeř se do ničeho netlačil, a bylo jen otázkou času, zda se proadíme. Do poločasu se nám to povedlo dvakrát. Druhý poločas jsme hosty přehrávali ještě více a přidali jsme další dvě branky.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Přijeli jsme s mladým týmem a hráli jsme defenzivní taktiku. Stěbořice nás přehrávaly a zaslouženě vyhrály. My jsme si za zápas vypracovali snad jen jednu střelu. Gratulujeme domácím ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
D. Kachtík [-] - J. Šindelář [-] , D. Burda [-] , M. Šeuer [-] , M. Šimon [-] (60. M. Dietrich [-] ) , V. Kramný [-] (62. T. Dietrich [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] (73. R. Kokošek [-] ) , F. Kramný [-] , V. Graca [-]

FC Dolní Benešov B
M. Kubala [-] - L. Stříbný [-] (75. P. Kichner [-] ) , M. Drastík [-] (58. J. Reichel [-] ) , D. Večerek [-] (55. T. Miketa [-] ) , M. Svoboda [-] (67. M. Dombek [-] ) , J. Halfar [-] , N. Gajdečka [-] , F. Glogar [-] , T. Král [-] , D. Štefek [-] , M. Böhm [-]

ŽK: 68. D. Štefek , 69. L. Stříbný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tady by to mělo být jednoznačné. Stěbořice dají 5 branek a v pohodě vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích