1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravice veze tři body z Vlčovic


Branky


3

Dvanácté Vlčovice musely v utkání s Ostravicí pro přílblížení se záchráně bodovat. Tento fakt jim však nakonec svázal nohy a tři body berou ostravičtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý Kopčo poslal hosty do vedení, bojovný Jalůvka rychle odpověděl

Na domácí boj o záchranu se na vlčovické hřiště přišlo podívat zhruba 50 diváků. Ti mohli být s výkonem vlčovické mančaftu v úvodních minutách spokojení. Hned v 6. minutě se k zakončení dostal Michal Světlík. Domácí útočník však mířil těsně vedle Ruskovy branky. V 10. minutě se domácí příznivci mohli těšit na zajimavou příležitost v podobě rohového kopu. Ten se však přílíš nepovedl. Hostující obrana jej odvrátila a do rychlého brejku se dostal Tomáš Kopčo, který únikem poprvé překonal brankáře Motúze - 0:1. Inkasovaná branka vyvedla Vlčovice z rytmu. V následujících minutách se tak hra odehrávala převážně na polovině hřiště. Přesto se ale domácím podařilo vyrovnat. Ve 25. minutě ukončil brejk hostí Jalůvka. Míč vybojoval a poslal jej do běhu Světlíkovi. Vlčovický útočník sice svým pokusem zakončil pouze do připraveného Ruska, ovšem k odraženému míči se probojoval i přes clonění obranců opět Jiří Jalůvka a dorazil míč do poloodkryté branky - 1:1. Ostravice poté do konce druhého poločasu nevyužila dvě příležitosti. Nejdřív zakončil těsně vedle Kopčo, Valigůrův pokus poté lapil Morúz. Sudí Kolarský tak ukončil první poločas za stavu 1:1.

Mendrek zajistil hostům tři body

Poločasová přestávka přinesla jednu změnu na straně Ostravice. Do hry se dostal místo Valigůry Lukáš Kubásek. Do druhé půle ale vstoupili lépe domácí a hned po pár minutách už mohli vést. Po průniku Balcárka se dostal k míči mladý vlčovický útočník Hutyra, který zblízka vůbec netrefil bránu. Celý 2.poločas se nesl v duchu kombinační hry domácích s cílem vytvářet si šance a dobré obrany a rychlých brejků hostí, které zakládal kapitán Stýskala přes rychlonohého Kopča a Březinu. Střet fotbalových filosofií ale nakonec dopadl lépe pro brejkovou hru. V 78. minutě se po jednom takovém dostala Ostravice ke standardní situaci. Následný centr domácí obrana neuhlídala a hlavou se tak prosadil Viktor Mendrek - 1:2. Závěrečný tlak, přestože například Štefkův přímý kop mířil jen těsně vedle, už další branky nepřinesl. Ostravice si tak odváží z Vlčovic tři body za těsnou výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Tentokrát jsme nepodali takový výkon jako minulé zápasy. Chtěli jsme v tomto zápase bodovat, a to nám asi svazovalo nohy. Byli jsme nervózní a zejména v zakončení zbrklí. Hosté hráli klidněji, vytvořili si několik dalších šanci a zřejmě proto vyhráli zaslouženě. Přesto si myslím, že ten důležitý bod se dal uhrát, ale chybělo nám i kousek fotbalového štěstí. Z našich hráčů bych vyzvedl výkon Jalůvky. U hostů hrál dobře zkušený Stýskala a rychlý Kopčo.




Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
M. Motúz [-] - M. Růžička [-] (61. D. Kučera [-] ) , D. Harabiš [-] , J. Jalůvka [-] , P. Chytil [-] - F. Štefek [-] , R. Balcárek [-] , R. Vrba [-] , L. Pócoš [-] (61. P. Wolf [-] ) - M. Světlík [-] , J. Hutyra [-] (74. M. Hrnčárek [-] )

TJ Sokol Ostravice
J. Rusek [-] - M. Valigůra [-] (46. L. Kubásek [-] ) , D. Salava [-] , V. Mendrek [-] (82. D. Plucnara [-] ) , T. Kopčo [-] (90. P. Kurečka [-] ) , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] (82. J. Staněk [-] ) , P. Jucha [-] , M. Ledvoň [-] , A. Březina [-] , M. Stonavský [-]

ŽK: 68. J. Jalůvka - 13. V. Mendrek , 17. M. Ledvoň , 66. P. Jucha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - PODRACKÝ Pavel, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Ani jeden z týmů nemá v jarní části sezony dobrou formu, zde vidím remízu.