2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice vezou z Trojanovic bod


Branky


3

Sobotní odpoledne slibovalo vyrovnaný souboj dvou celků se shodným počtem bodů. Klimkovice, které byly namlsány výhrou v uplnynulém kole s Veřovice, si ovšem odvezly z Trojanovic pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup Trojanovic zúročil Myšinský

Do prosluněného areálu pod Javorníkem si našlo cestu zhruba 80 diváků. Ti ze začátku sledovali skvělý vstup domácích borců. Od začátku hýřili aktivitou, a to se jim nakonec vyplatilo. Ve 12. minutě si přebral dlouhý pas za obranu Jaroslav Myšinský. Ten si nejprve míč zpracoval a druhým dotekem překonal bezmocného klimkovického brankáře Michala Baču - 1:0. Klimkovice ovšem úvodní branka nabudila. Ke střele se o tři minuty později dostal bývalý prvoligový brankář a nynější klimkovický útočník Vojtěch Šrom. Jeho pokus ovšem domácí obránci zblokovali na tyč. Hostům štěstěna v prvním poločase skutečně nepřála. Za zády brankáře Kociána neskončil ani přímý kop Vaňka, který trojanovický strážce svatyně dokázal vyškrábnout nad svou branku, a ani pokus ze střední vzdálenosti z kopačky Dominika Gelnara, který skončil pouze na břevně. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro trojanovické. 

Sikora v závěru zajistil remízu

Hostující trenér Černín zdůraznil svým svěřencům v šatně, jak je důležité být aktivní a vytvořit si na domácí větší tlak. S tím také Klimkovice do druhé poločasu nastupovaly. A skutečně aktivita klimkovický byla na jejich hře znát. Na začátku druhé poločasu si již vytvořili větší tlak. Snažili se hrát po křídlech, což zejména v úvodu druhé půle na domácí platilo. Klimkovice si také vytvořily několik náznaků šancí, ale nedokázaly je dovést do finálního řešení. A tak udeřil soupeř. V 59. minutě z ojedinělé akce nacentroval jeden z trojanovických do vápna hostí. Centrovaný míč nedokázala obrana Klimkovic odvrátit a po skrumáži se tak odrazil až na hranici vápna k volnému Romanu Vaverkovi, který střelou k pravé tyči překonal Baču podruhé - 2:0. Klimkovice ale ve svém snažení ani po druhé brance domácích neustávaly. V 76. minutě napřáhl ke střele Roman Blažek a s pomocí teče domácí obrany vykřesal pro hosty jiskru naděje - 2:1. To ze strany klimkovických nebylo všechno. V 84. minutě se po skrumáži ve vápně nejlépe zorientoval Vojtěch Sikora a přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Klimkovice se povzbuzené vyrovnávacím gólem hnaly za velkolepým obratem. Bohužel pro ně ale zazněl závěrečný hvizd sudího Poloka a z Trojanovic tak vezou pouze bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Klimkovice
Tomáš Černín, trenér: První půle byla z naší strany pasivní, chyběl pohyb, nedokázali jsme si vyhovět a ztráceli jsme až příliš mnoho jednoduchých míčů. Soupeř nepředvedl zhola nic a my jsme se jejich stylu hry přizpůsobili. Ani ten nejpasivnější tým se prostě sám neporazí, což jsme klukům v šatně o půli jasně zdůraznili. Přestože jsme museli dotahovat, pozitivní je, že to mančaft nevzdal a hráči viděli sami, že když se nebojí hrát, jde to. Bod je asi zasloužený, ale nemohu se zbavit pocitu, že tento kádr má na víc a takové týmy by měl svou fotbalovostí předčit. (zdroj: facebook.com/tjklimkovice)



Sestavy


TJ Sokol Trojanovice I.
T. Kocián [-] - R. Kaša [-] , R. Sládeček [-] - R. Vaverka [-] - A. Plachký [-] (67. D. Houšťava [-] ) - J. Myšinský [-] (63. L. Maruchnič [-] ) , J. Štika [-] , P. Zdarsa [-] , R. Špaček [-] , A. Šušla [-] (46. J. Štefek [-] ) , D. Drozd [-] (46. P. Vrána [-] )

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - J. Vaněk [-] , V. Šrom [-] (22. M. Klemiš [-] ) , J. Šablatura [-] , P. Dluhoš [-] , D. Gelnar [-] (70. V. Sikora [-] ) , F. Čavoj [-] , M. Lubojacký [-] , R. Blažek [-] , P. Janita [-] , D. Knopp [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLOK Viktor - PERNIŠ Ľuboš, MĚKÝŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Kluci jedou do Trojanovic v oslabené sestavě, ovšem 3 body urvou.