1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlčovice po bojovném výkonu podlehly favoritu z Jeseníka


Branky


26. J. Hutyra - 37. J. Ferenc , 60. J. Ferenc
4

Sobotní klání ve Vlčovicích bylo soubojem týmu z opačných konců tabulky. Na hřišti to ale nebylo znát a domácí po bojovném výkonu nakonec favoritu těsně podlehli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení domácích utnul Ferenc

A utkání to bylo opravdu speciální. Domácí Vlčovice totiž nyní koučuje Jan Koval, bývalý dloholetý trenér Jeseníku. Zatímco hosté přijeli do Vlčovic v plné sestavě, domácí se museli obejít bez Kučery a nejlepšího střelce Světlíka. Poměr sil od začátku znát i na hřišti. Jeseničtí od prvních minut diktovali tempo hry a brzy si vytvořili několik slibných šancí. Ztroskotaly ale buďto na předfinální přihrávce, finálním zakončení nebo výborně chytajícím brankáři Vlčovic Gajduškovi. Hosté měli celý první poločas více ze hry, ale díky pozornému a kompaktnímu bránění se mohly Vlčovice občasně vydávat do protiútoků. Z jednoho takového vstřelily úvodní branku zápasu. V 26. minutě se do rychlého úniku dostal Hutyra, který se zastavil až před pokutovým územím, aby přízemní ranou vypálil na Machačovu branku. Jeho rána sice mířila do tyče, od ní se ale odrazila do zad Machače, odkud se dokutálela do sítě hostí. Jakub Hutyra tak vystřelil domácím nečekané vedení - 1:0. Jesenické borce ale tato situace nepoložila. Pokračovali v tlaku a osm minut před koncem poločasu se dočkali i oni. V 37. minutě se po krásné kombinaci dostal k míči ostrostřelec Jan Ferenc a pohotovou ranou utkání vyrovnal - 1:1. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Po rohu domácí zvýšil z brejku Ferenc

Do druhého poločasu nastupovali oba týmy beze změn, obraz hry byl ale maličko jiný. Jeseničtí se v úvodu poločasu nedostávali do tak velkého tlaku jako například po úvodní brance. To umožňovalo domácím častější výpady na soupeřovu polovinu. Po jednom takovém se Vlčovice v 60. minutě dostaly k rohovému kopu. Jejich roh byl ale zahrán pouze na kopačky hostí a ti se tak mohli dostat do rychlého brejku. Protiútok zahájil Murín, který pak mezi vracejícímise obránci našel opět volného Jana Ference, který už pouze uklízel do prázdné branky - 1:2. Další minuty už změny skóre nepřinesly. Akce jesenických končily na výborném Gajduškovi. K ojedinělé šanci se dostali také Vlčovice, když se míč dostal na malé vápno k Hutyrovi. Ten ale nedokázal míč dokonale trefit. Sudí Slaný tak ukončil utkání za stavu 1:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Do utkáni jsme nastoupili znovu bez Kučery a navíc nám chyběl nejlepší střelec Světlik. Sice jsme těsně prohráli, ale za to s důstojností. Za předvedený a bojovný výkon musím všechny naše hráče pochválit. Mužem zápasu se ale stal Gajdušek, který svými zákroky držel naše mužstvo až do konce ve hře o remízu.

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Libor Machač ml., brankář: Zavítali jsme na půdu Vlčovic, kde působí jako trenér bývalý dlouholetý trenér Jeseníku Jan Koval. První poločas jsme byli na míči lepší a diktovali tempo, ale díky nepřesnostem a Gajduškovi jsme nevedli. Domácí po ojedinělém brejku vedli. My jsme dokázali vyrovnat. V druhém poločase jsme pokračovali v tlak a vyplatilo se, když po brejku přihrával Murín do prázdné branky Ferencovi. Utkání jsme si pak pohlídali až do závěrečného hvizdu. Nejlepším hráčem bych za domácí volil brankaře Gajduška. Za hosty bych pochválil celý tým, který i přes smůlu v zakončení dokázal utkání vybojovat.



Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
R. Gajdušek [-] - P. Chytil [-] (75. P. Vosmík [-] ) , M. Růžička [-] (68. P. Wolf [-] ) , J. Muller [-] , D. Harabiš [-] - R. Balcárek [-] , F. Štefek [-] , R. Vrba [-] - M. Motúz [-] , J. Hutyra [-] (81. M. Hrnčárek [-] ) - L. Pócoš [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - M. Černoch [-] , L. Grulich [-] , R. Šaran [-] (54. O. Murin [-] ) , D. Indrák [-] (81. R. Kořený [-] ) , P. Rončka [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] (70. J. Ševčík [-] ) , J. Ferenc [-] , P. Kratochvíl [-] , T. Janíček [-] (54. A. Lošťák [-] )

ŽK: 47. M. Motúz .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: SLANÝ Jan - SMETANA Patrik, BREZOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů