Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 15:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovice venku rozstřílely Staříč


Branky


4

V sobotním utkání 24.kola na sebe narazily sedmé Palkovice a prozatím poslední celek ze Staříče. Palkovice nakonec domů vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Sedláka rychle odpověděl Quitt

V krásném sobotním počasí si cestu na krásně upravené staříčské hřiště našlo zhruba 60 diváků. Kdo naopak na zápas nedorazil byli delegovaní asistenti rozhodčího, které nahradili jejich laičtí kolegové. A do akce museli už ve druhé minutě, kdy pro ofsajd odvolávali první gól hostí. Ve 4. minutě se domácí dostali k prvnímu rohovému kopu zápasu. Centr si našel jeden ze staříčských útočníků, jehož hlavička však branku golmana Smolíka těsně minula. Ve 13. minutě se pokusil o střelu ze střední vzdálenosti hostující Tomáš Neuwirth. Jeho střelu ale stačil Vavříček vyškrábnout. Ve 34. minutě ohrozil Vavříčkovu branku Sedlák, ale jeho přízemní pokus skončil těsně vedle Vavříčkovy pravé tyče. To ve 36. minutě už bylo z pohledu hostí o poznání veseleji. Jan Huška pěkným pasem uvolnil Jana Vrtného, který střelou po zemi nedal Vavříčkovi žádnou šanci - 0:1. Domácí se ovšem z obdržené branky dokázali rychle otřepat. V 38. minutě se dostali k trestnému kopu od postranní čáry, který byl kopnut přesně do míst, kde stál Tomáš Quitt. Ten nadvakrát dokázal bezmocného Smolíka překonat - 1:1. Outsider se tedy s favoritem v poločase držel a do kabin odcházel za stavu 1:1.

Palkovice rozhodly třemi góly v úvodních sedmi minutách

Palkovice nastoupily do druhého poločasu s cílem nepovolit domácím fanouškům myšlenky na překvapení. To se jim hned v úvodu poločasu povedlo. Na staříčskou obranu zafungovala ve 47. minutě podobná souhra jako při prvním gólu. Huška uvolnil hezkou uličkou Jakuba Sedláka a ten již podruhé v zápase dokázal Vavříčka obstřelit - 1:2. O minutu později se skóre měnilo znovu. Tentokrát se Jakub Sedlák ocitl v pozici nahrávače, když vyslal do úniku nabíhajícího Tomáš Neuwirtha, který byl v koncovce neomylný - 1:3. V 52. minutě Dominik Bača svým typickým způsobem utekl svému strážci a od brankové čáry z úrovně malého vápna poslal ideální přihrávku Janu Vrtnému, který už pouze doklepl míč do branky - 1:4. Hosté tak v podstatě v krátkém úseku hry dokázali rozhodnout o osudu utkání. Staříčské obdržené branky viditelně znervóznily a zbytek utkání tak byl pouze otázkou skóre. Nervozita se podepsala i na domácím gólmanu Vavříčkovi. Ten v 60. minutě ve snaze o kličku vyrobil obrovskou hrubku a přišel o míč ve prospěch Jakuba Sedláka, který tak měl se zakončením snadnou práci - 1:5. Hosté mohli v následujících minutách své vedení ještě navýšit. Své tutovky ale trestuhodně zahazovali. Stav utkání tak uzavřeli až v 78. minutě. Po rohovém kopu hlavičkoval do tyče Vrtný, míč se ale od konstrukce branky odrazil až Janu Huškovi, který ke dvěma asistencím přidal i branku - 1:6. Rozhodčí Boček tak zápas ukončil za stavu 1:6 a Palkovice tak v tabulce přeskočily své sousedy z Veřovic a Skotnice. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Pavel Šlosar, člen klubu: Splnili jsme úkol se rehabilitovat za vysokou prohru v Kopřivnici a ve Staříči zaslouženě jsme vysoko zvítězili. Nehráli jsme ale bez chyb. Zvláště v neproměňování šancí byli někteří naši hráči skoro „nepřekonatelní". Celkově ale bylo znát, že naši hráči zápas odehráli v pohodě. Tentokrát i skoro v kompletní sestavě.



Sestavy


FK Staříč
T. Vavříček [-] - M. Míček [-] , F. Végh [-] (46. D. Kaps [-] ) , T. Quitt [-] (57. F. Wontroba [-] ) , S. Musálek [-] , K. Trčka [-] , D. Kocián [-] , P. Velička [-] , L. Janota [-] , P. Jukl [-] (82. M. Hromádka [-] ) , D. Pešek [-]

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] (80. P. Kocich [-] ) - T. Neuwirth [-] (60. A. Kavka [-] ) , J. Huška [-] , L. Slanina [-] , Z. Sedlák [-] (70. J. Ryška [-] ) , J. Vrtný [-] , D. Bača [-] , J. Sedlák [-] , P. Burda [-] , R. Merta [-] , J. Farský [-]

ŽK: 10. P. Jukl , 34. S. Musálek , 44. F. Végh , 79. L. Janota - 30. J. Sedlák , 44. J. Farský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOČEK Robin - LECH Dominik (N), MÚDRIK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů