Duel třetího se čtvrtým dopadl lépe pro domácí Jeseník


Branky


5

Jeseník nad Odrou nastupoval potřetí za sebou k domácímu utkání, tentokrát s třetím týmem soutěže ze Stachovic. Utkání nakonec zvládl a na svého tabulkového souseda se dotáhl na rozdíl jednoho bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné chyby Stachovic poslaly Jeseník do dvoubrankového vedení

Dlouho očekávaný duel dvou předních týmů soutěže sledovali v krásném počasí zástupy fanoušků z obou táborů. Domácí museli pro toto utkání počítat s absencí jesenické opory Ondřeje Murina, který se o víkendu oženil. Gratulujeme! A gratulovat by se dalo i domácím hráčům. Hosté sice začali utkání o něco lépe, ze své převahy ale úvodní branku nevytěžili. Jeseník se po úvodním tlaku osmělil a odměnou mu byl pokutový kop v 18. minutě po faulu stachovického brankáře Divnína na Jana Ference. Nejlepší střelec soutěže se sám k pokutovému kopu postavil a bez problému jej proměnil - 1:0. V 23. minutě Stachovice oslabilo zbytečné vyloučení hostujícího Jana Špitalika za nevhodné výroky k hlavnímu arbitrovi Pavlu Podrackému. Po udělení žluté karty za protesty se na sudího ohradil se slovy: „Ty jsi pěkný ču*ák, dej mi ještě jednu“. Rozhodčí utkání jeho přání bez váhání vyplnil a poslal Špitalíka do sprch. Oslabené Stachovice ztratily ze své převahy a kousat tak začali domácí. Ve 27. minutě při souboji jeden na jednoho byl v pokutovém území znovu faulován Ferenc. Rozhodčím tak nezbývalo nic jiného než nařídit druhý pokutový kop pro domácí. K penaltě se proměnil domácí tvůrce hry Petr Kratochvíl. Ten poslal hostujícího Divína "na párek" a zvýšil stav utkání na 2:0 pro Jeseník. V dalších minutách byl k vidění především tuhý boj o střed hřiště, který další šance nepřinesl. Poločas tak skončil za skóre 2:0 pro domácí.

Domácí uklidnil Ferenc

K druhému poločasu nastupovali hosté s cílem vymazat z paměti nepovedený první poločas a pokusit se o obrat utkání. Snahou o větší aktivitu se dostávali čím dál blíž branky Radka Machů. V klíčových situacích ovšem volili špatné řešení. V 61. minutě rozehrál rychle standardku domácí Indrák. Přihrávkou do běhu vyslal na steč Jana Ference, který neuvěřitelnou střelou přeloboval brankáře Divína - 3:0. Třetí branka domácí tým uklidnila. Jeseničtí začali kontrolovat hru a soupeře do vážnějších situací dále nepouštěli. V 65. minutě navíc zvýšil vedení Jeseníku po únik ofenzivní bek Jan Pančochář - 4:0. Zbytek utkání pokračoval dále v režii domácích, kteří kromě hlavičky Ladislava Vašiny z bezprostřední blízkosti, kterou bravurně zlikvidoval Machů, hosty do ničeho nepouštěli. Naopak své vedení mohli ještě navýšit. Obrana Stachovic ale zůstala po zbytek utkání pevná a další branky Jeseníku nepovolila. Výhra 4:0 tak pro domácí znamená přiblížení se první trojce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: Během zápasu bylo z laviček pořádné rušno. Hostující fanoušci (místy i rozhodčí) povzbuzovali hostující hráče kupředu. Naše obrana spolu s bývalým prvoligovým fotbalistou a také aktuálně trenérem Martinem Černochem vymazali hostující útočníky a připsali si čisté konto! Během dvou zápasů jsme nastříleli 14 branek a neobdrželi ani jednu! Nejlepším hráčem hostujícího týmu bych zvolil Radomíra Korčeka. A z domácích brankáře Radka Machů a super výkon podal také Zelenay, který se prezentoval obranými skluzy a nahrávkami na Jana Ference. Každopádně výhra 4:0 nás velice moc těší a stále nás drží ve hře o druhé místo v tabulce a případný postup o soutěž výš.




Počet diváků: 180. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - CHÝLEK Martin, PLEVZA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jeseník ve výborné formě, když naposledy porazili poslední Staříč 10:0. Mají výborný útok, který táhne nejlepší střelec soutěže Ferenc. Ten je podporován dalšími skvělými spoluhráči,navrátilec Grulich,Murin a nebo třeba Kratochvíl. Stachovice aplikují spíše defenzivní styl hry a na jejich skóre to jde vidět,kdy moc gólu nedávají a ani nedostávají. Výhra domácích 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: remíza