Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějný začátek, hořký konec


Branky


26. J. Kaša , 30. M. Dobeš , 36. J. Bulva , 43. J. Vašátko , 69. D. Chautur , 71. P. Vantuch , 80. M. Drnovský - 52. M. Šramel (p.)
6

Bohuslavicím jde v posledních utkáních o hodně, o bytí a nebytí v této soutěži, což moc dobře vědí, ale stále je bohužel trápí koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly a hotovo?

V prvním poločase to od začátku bylo lehké otrkávání, do 25. minuty se hosté docela drželi a nepředváděli vůbec špatný výkon. Bohužel přišla 26. minuta a první rána pro Bohuslavice, v pokutovém území dorážel míč do brány domácí Kaša. Jen o pár minut později přišla další rána pro hosty, do odkryté brány se trefil Dobeš. Další dva góly poté ještě přidal za domácí Bulva a Vašátko. Do šaten se tedy šlo za jasného stavu 4:0.

Naděj hostů, ale marné snažení

Druhý poločas už moc lidí drama neočekávalo, až na hosty, kteří se zápasem něco udělat chtěli. V 52. minutě byl po faulu domácích v pokutovém území nařízený pokutový kop, který bezpečně proměnil Šramel a stav utkání byl tedy 4:1. Tento stav vydržel do téměř 70. minuty, pak se domácím podařilo přidat další góly po trefách Chautura, Vantucha a Drnovského už bylo jasné, že je utkání definitivně rozhodnuto. Bohuslavice venku opět ztratily důležité body a v boji o záchranu to budou mít hodně těžké.



Ohlasy k zápasu



SK Bohuslavice
Asistent trenéra František Fiurášek.: Neměli jsme špatný začátek, ale domácí hráli opravdu dobře a dobře si přihrávali. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , D. Mikšaník [-] , J. Bulva [-] (61. J. Kuznik [-] ) , M. Drnovský [-] , M. Kvasňák [-] (46. P. Vantuch [-] ) , J. Vašátko [-] , J. Kaša [-] (52. D. Chautur [-] ) , M. Dobeš [-] , D. Brevčinský [-] , D. Uher [-]

SK Bohuslavice
P. Jeziorski [-] - M. Šramel [-] , V. Mička [-] , T. Koska [-] , V. Janoš [-] , D. Kotzur [-] (46. O. Mika [-] ) , T. Tilleczek [-] , M. Koval [-] , J. Burda [-] (77. M. Vitásek [-] ) , I. Dominik [-] , P. Štefek [-] (77. A. Ohřál [-] )

ŽK: 3. J. Kuznik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - KUBÁČEK Vojtěch, KRAMNÝ Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Rostislava Švec
Tip experta: výhra hostů

Rychvald se v jarní části trápí, jeho výsledky nejsou dobré. Bohuslavice výborně začali, ale poté jako by jim docházel dech.

Tip: výhra domácích