Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:30

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další povedené utkání Darkovic


Branky


5

Svinov v posledních utkáních dostáva docela dost gólů a bodově se týmu vůbec nedaří. Naopak Darkovice od prohry s Hrabovou se drží na dobré vlně remíz a výher, neprohrály už 4 zápase za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápéní

V prvním poločase byl na hřišti snad jen jeden tým a to hosté, kteří od začátku byli lepší, vytvářeli si šance a soupeře k ničemu nepustili. První branka přišla relativně brzy a to v 8. minutě zápasu, kdy se prosadil Chotár. Druhou branku diváci mohli vidět hned o chvíli později, když navyšoval vedení Darkovic Lukáš. Domácí si kromě žluté karty, kterou dostal Stralczynski nic neodnesli a do šaten odcházeli za stavu 0:2.

Červená karta, klidný poločas pro hosty

Hosté šli do druhého poločasu s tím, že musí dát další branku, což se jim povedlo v 54. minutě se totiž prosadil Voldán a o tři minuty později opět Chotár. O pár minut předím viděl druhou žlutou kartu Stralczynski, což znamenalo pro domácí výrazné oslabení a dohrávání zápasu, za stavu 0:4 jen v 10ti hráčích. Domácím se povedlo sice v 60. minutě snížit, zásluhou Lichovníka z přímého kopu, to ale bylo ze strany Svinovu všechno v závěru ještě završil hattrick Chotár a upravil na konečných 5:1 pro Darkovice.



Ohlasy k zápasu



FK Darkovice
Hráč Dominik Novák: V klidu si ze soupeřového hřiště odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Vítkovice - Svinov
D. Vojtál [-] - J. Kopčák [-] (73. J. Kraus [-] ) , O. Bobčiak [-] , M. Stralczynski [-] , D. Stralczynski [-] (46. J. Horváth [-] ) , F. Schmidt [-] (65. S. Cabadaj [-] ) , J. Lichovník [-] (65. O. Schwarzer [-] ) , D. Vaněk [-] , J. Stralczynski [-] , P. Olšar [-] , T. Glabazňa [-] (46. Š. Sedlačík [-] )

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - L. Poštulka [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , D. Lukáš [-] (57. M. Hanel [-] ) , P. Vyletělek [-] , J. Voldán [-] , M. Burý [-] , P. Michálek [-] , J. Vyletělek [-] , A. Pieknik [-]

ŽK: 30. J. Stralczynski - 34. P. Vyletělek , 65. A. Pieknik . ČK: 52. J. Stralczynski .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - ŽÁČEK Marek, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Dominik Novák
Tip experta: výhra hostů

Svinov sice potřebuje získat každý bod, ale věřím, že si i tak odvezeme 3 body.

Tip: výhra domácích