0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice výhrou potvrdily postup do 1. A třídy


Branky


9

V prvním poločase se do vedení dostli hosté. Heraltice ve druhé části přidaly ještě dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o jednu branku

Malé Hoštice ve svém posledním zápase přivítaly mužstvo z Velkých Heraltic. Domácí proti favorizovaným hostů bojovali, ale na vedoucí celek tabulky to nestačilo. V první velké šanci se ocitl Daniel Klein, který rozezvučel břevno domácí brány. Další tutovky měli Daniel Klein a Vucak. Heraltice v Hošticích se dostaly do vedení po dvaceti jedna minutách, když tutovku Vucaka vyrazil Honka až před pokutové území, kde veterán Zemborski vystřelil tvrdě a míč se zastavil až v síti – 0:1. Hoštice mohly vyrovnat za pět minut, ale střelu Šafarčíka u levé tyčky s vypětím sil chytil brankář Patrik Klein. Na dvoubrankový náskok mohli navýšit Vucak s Danielem Kleinem, ale ty vychytal brankář Honka. Deset minut před pauzou vyslal Droppa míč na Chřibka, ale jeho pokus skončil nad břevnem. Poločas tak skončil těsným náskokem hostů. 

Heraltice náskok navýšily

Ve druhém poločase vsadily Heraltice na trpělivou hru, kterou chtěly hlavně udržet vzadu čisté konto. Heraltice v sítily uklidňující druhou branku v 58. minutě, když Vucaka opět vychytal Honka, míč se ale odrazil k zcela volnému Rolnému, který ho uklidil do prázdné branky – 0:2. Další navýšení skóre měl na kopačce Zemborski. Brankář Honka dokázal vychytat i Piatkeviče. Košárek zase těsně minul domácí branku. Hoštice se připomněly střelou Droppy, jenž skončila v náručí brankáře Patrika Kleina. Deset minut před koncem si Košárek udělal dva hráče a z nulového úhlu nahrál Rolnému, který z hranice velkého vápna procedil Honku – 0:3. Na závěrečných deset minut nastoupila domácí legenda Mlýnek, která se loučila před domácími diváky se svou kariérou. V závěru ještě vystřelil vysoko nad bránu domácí Stříbný. Heraltice si tak definitivně zajistily postup do 1. A třídy.

 

Malé Hoštice jedou v posledním zápase sezóny do Krnova. Velké Heraltice budou hostit Opavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Přijel k nám tým, který zaslouženě postoupil do 1. A třídy. Naši kluci soupeři nedali nic zadarmo a já jim za to chci poděkovat.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Byl to celkem těžký zápas, ale my jsme si to pohlídali. V prvním poločase jsme dali jednu branku. Ve druhém jsme vsadili na trpělivost a klid a to se nám vyplatilo. Přidali jsme další dva góly a vyhráli jsme.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , T. Wittek [-] , R. Suchánek [-] (66. Š. Teichmann [-] ) , J. Chřibek [-] (62. P. Stříbrný [-] ) , O. Šafarčík [-] , R. Režnar [-] , M. Holčapek [-] (46. M. Unruh [-] ) , M. Adamčík [-] (62. A. Rychlý [-] ) , D. Pospěch [-] , T. Stoček [-] (81. P. Mlýnek [-] )

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (62. J. Piatkevič [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , M. Rolný [-] (84. A. Bolík [-] ) , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] (84. D. Válek [-] ) , D. Válek [-] , D. Klein [-] (71. J. Tesař [-] ) , V. Kocián [-] , M. Lauček [-] (62. J. Košárek [-] )

ŽK: 85. T. Wittek .
Hráči zápasu: P. Mlýnek - V. Kocián , D. Ladner .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: PORUBEK Václav - MINICH Marian, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas má jasného favorita a i když se může stát cokoliv, lídr tabulky z Velkých Heraltic podle mého nezaváhá. Tipuji 2