3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urban rozhodl o výhře domácích


Branky


35. R. Urban , 64. R. Urban , 74. R. Urban - 26. P. Stoklasa , 50. M. Duda
9

V prvním poločase oba týmy vstřelily po jedné brance. Hosté pak šli do vedení, domácí ale skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Slavkov ve svém posledním domácím zápase hostil mužstvo z Velkých Hoštic. S kariérou se před domácím publikem loučila dlouholetá domácí legenda Jan Obludník. Domácí družina se s ním chtěla rozloučit výhrou, ale v prvním poločase to domácím vůbec nešlo. Do první příležitosti se dostali hosté, když Czerný vybojoval balon a dalekonosnou střelu poslal těsně nad branku. Ve 22. minutě proti střele Jana Krále skvěle zasáhl brankář Stříbný. Za dvě minuty vybojoval po faulu Dombka Jan Král pokutový kop. Urbanovi jeho pokus ale skvěle vyrazil brankář Stříbný. Ve 27. minutě hosté vybojovali rohový kop. Ten Czerný posadil na hlavu Stoklasy, jenž zavěsil do pravé šibenice - 0:1. Navýšit skóre pak mohl Kaluža, ale neuspěl. Slavkov vyrovnal ve 34. minutě, když se míč po rychlém autu dostal k Urbanovi, který se prokličkoval přes hostující obranu a zavěsil - 1:1. V závěru poločasu ještě hostující brankář Stříbný vytasil dva skvělé zákroky proti domácím střelcům. 

Slavkov dal o branku víc

Do druhé půle domácí stratég prostřídal a poslal na hřiště Žilku, který se pro další vývoj zápasu ukázal jako klíčový hráč. Do vedení se ale přesto dostali hosté, když aktivní Czerný poslal míč na Dudu, který obstřelil brankáře Borče - 1:2. Pak mohl navýšit skóre Czerný, ale jeho bomba skončila nad bránou. Slavkov postupně začal zatápět pod kotlem a začal hosty tlačit. Vyrovnání se dočkal v 64. minutě, když Slunský poslal balon na Žilku, jenž ho potáhl po křídle a jeho centr pak zatloukl hlavou do sítě Urban - 2:2. Hostům mohl vrátit potřetí vedení po nahrávce Watzlawika Bensch, kterého ale vynuloval brankář Borč. Čtvrthodinu před koncem nahrál Jan Král Žilkovi, který přesprintoval hostující zadáky a jeho centr opět proměnil hlavou Urban, který tak dovršil hattrick - 3:2. V závěru už si domácí výhru hlídali, a skóre ještě mohl navýšit Hendrych, který ale neuspěl.

 

Slavkov ve svém posledním zápase sezóny jede do Zlatníků. Velké Hoštice budou hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Byl to zápas, kde jsme se loučili s našim kapitánem Obludníkem, který končí svou kariéru a chtěli jsme vyhrát. První poločas ale byl z naší strany špatný. Ve druhém jsme to prostřídali a otočili, a i když jsme podruhé v zápase prohrávali, tak jsme to nakonec otočili. Klobou dolů, ale před výkonem Hoštic, které u nás bojovaly a nedaly nám nic zadarmo. Bod by jim asi slušel.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Musím kluky pochválit, protože hráli na maximum. Podle mě je to nešťastná prohra. My jsme bojovali až dokonce.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
D. Borč [-] - L. Kunc [-] (59. M. Slunský [-] ) , M. Frey [-] (46. A. Žilka [-] ) , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] (77. J. Quis [-] ) , J. Král [-] , J. Schneider [-] , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] (46. D. Marek [-] ) , J. Obludník [-] , J. Král [-] (46. D. Gračanin [-] )

FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] - T. Svrček [-] , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , M. Kaluža [-] , M. Duda [-] (85. M. Pospiech [-] ) , D. Watzlavik [-] , P. Bensch [-] , M. Janků [-] , M. Czerný [-] , F. Dombek [-]

ŽK: 38. M. Czerný , 85. D. Watzlavik .
Hráči zápasu: A. Žilka - M. Czerný , V. Stříbný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MĚKÝŠ Adam - ZÁVODNÝ Vít, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Slavkovští fotbalisté si před domácím publikem poradí se soupeřem z Velkých Hoštic. Tipuji 1