Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


9

V prvním poločase oba týmy vstřelily po jedné brance. Ve druhé části dali oba soupeři po dvou brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Bruntál si ve svém posledním domácím zápase pozval mužstvo z Krnova. Tento derby zápas mezi mezi oběma celky měl náboj. Hrál se fotbal, který musel lahodit oku diváka. Hned v úvodu se v první velké šanci objevil Cabal, ale zaváhal. Pak pálili vedle Čevela a po něm Gramel. V 16. minutě se vychytal brankář Šidlák Tilkeridise. Za Bruntál pak zahrozil opět Cabal, a po něm Orság. Po půlhodině hry nastřelil Sklenařík tyčku domácí branky. Do vedení se dostal Bruntál, když nahrávku Šandy přetavil v branku Orság - 1:0. Hned za tři minuty po centru Tošky skluezm vyrovanl Kolbasa - 1:1. V závěru poločasu ještě zazdili své příležitosti hostující Sklenařík a Zavadil. 

Oba soupeři dali dvě branky

Ve druhém poločase pokračoval zápas v podobném duchu jako v prvním půli. Hned v 50. minutě zamířila střela Sklenaříka na zadní tyč, ale skončila těsně vedle. Za dvě minuty přesně nahrál Šanda pod sebe na Pawlitu, který zamířil přesně k hostující tyči a vrátil domácíím vedení - 2:1. V 54. minutě zahrával Krnov standardku Kovalem a na zadní tyči umístil Baczke míč zkušeně do sítě - 2:2. Po hodině hry se Krnovu podařilo otočit skóre, když asi ze šedesáti metrů si Sklenařík všiml špatně postaveného brankáře Šidláka a lišácký ho přeloboval - 2:3. V 66. minutě Šidlák vychytal po nahrávce Kovala Říhu. Bruntál měl taky šance, ale Šanda se nedokázal prosadit. Nevedlo se ani Slavíkovi. Deset minut před koncem pak měl na kopačce rozhodnutí Tilkeridis, ale Šidlák ho vychytal. V poslední minutě zahrával standardku Hapka a Kubesa zajistil zápasu spravedlivou remízu - 3:3.

 

Bruntál ve svém posledním zápase sezóny jede do Velkých Hoštic. Krnov bude doma hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Zápas byl pro oko diváka supr. Hrál se pěkný fotbal před dobrou návštěvou. Výsledek derby přesně odpovídá tomu, co se dělo na hřišti.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Byl to pěkný zápas pro diváky. Vyrovnané utkání, které se hrálo nahoru dolů a fanouškům se to muselo líbit. Bohužel jsme dostali branku v poslední minutě, ale remíza je zasloužená.



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - P. Šanda [-] , S. Slovák [-] (46. M. Goněc [-] ) , Z. Orság [-] (75. T. Zapletal [-] ) , F. Pawlita [-] , M. Slavík [-] , M. Cabal [-] (70. Š. Kubesa [-] ) , R. Hapka [-] , J. Duhajský [-] (46. T. Rožnovský [-] ) , V. Tomášek [-] (70. D. Deák [-] ) , R. Hanák [-]

FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - L. Zavadil [-] (61. H. Varyš [-] ) , P. Baczke [-] , M. Havlíček [-] , J. Toška [-] (46. O. Kubík [-] ) - T. Kolbasa [-] (61. K. Koštialik [-] ) , D. Čevela [-] , J. Grulich [-] (46. J. Koval [-] ) , N. Tilkeridis [-] - M. Sklenařík [-] (70. A. Říha [-] ) , L. Gramel [-]

ŽK: 90. T. Rožnovský - 89. P. Baczke , 89. L. Gramel .
Hráči zápasu: P. Šanda , F. Pawlita - M. Sklenařík , D. Moškoř .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - PICMAUS Jiří, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas je hodně zavádějící, protože člověk nikdy neví, které z mužstev povolá víc hráčů z prvního týmu, nicméně větší hráčskou kvalitou podle mě disponuje rezerva Bruntálu a i vzhledem k tomu, že nastoupí na domácí půdě, zvítězí. Tipuji 1