4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víktov zaslouženě porazil Lichnov


Branky


8

Víktov dal v každém poločase dvě branky a zaslouženě zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl o dvě branky

Vítkov ve svém posledním domácím zápase přivítal Lichnov. Hosté přijeli do Vítkova ve značně oslabené sestavě a na hře to bylo znát. Vítkov byl v zápase lepším a fotbalovějším týmem. Od první minuty domácí hosty zatlačili. Už v sedmé minutě si natáhl míč Fabík, a nahrávkou pod sebe našel Prdu, který tvrdou střelou vymetl šibenici hostující branky – 1:0. Vítkov měl další dvě šance. Nejdříve Špok loboval brankáře hostů Říhu, míč ale skončil vedle. Těsně vedle skončila i střela Prdy zpoza šestnáctky. Lichnov se do první šance dostal po kombinaci dvojice Bartoníček, Pokorný. Z této akce se urodila nepřesná střela Zahradníka. Před půlhodinou hry potáhl balon Bek, jenž ho vyslal do vápna, kde ho Kudla prodloužil na Lukáše Dohnálka, který umístěnou střelou k tyči nedal brankáři Říhovi žádnou šanci – 2:0. Za chvíli střílel z hranice šestnáctky domácí Špok, ale Říha jeho pokus chytil Za pět minut pak po centru zleva přestřelil branku domácí Prda. Hosté v závěru poločasu měli největší šanci po nahrávce Neumayera se dostal míč k Podanému, který místo střely začal kličkovat a šance vyšla vniveč. 

Vítkov vedení navýšil

Během přestávky se prohnala Vítkovem průtrž mračen, která nesvědčila technickému fotbalu. Prvních dvacet minut byl Lichnov aktivnější, ale jeho snaha končila před domácí šestnáctkou. Do šancí se ale dostal Vítkov. V 55. minutě vychytal Faldýna brankář Říha. Za deset minut pak vytáhl Říha i střelu Špoka. Lichnov pak otevřel hru a domácí toho po prostřídání náležitě využili v poslední desetiminutovce. Nejdříve Jakub Hučík narýsoval kolmici pro Prdu, který procedil gólmana Říhu - 3:0. V samém závěru se pak Prda po pasu Šustra proměnil v nahrávače a Jakub Hučík pak krásně zavěsil míč do sítě – 4:0. 

 

Vítkov v posledním zápase jede do Jindřichova. Lichnov bude doma hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): V domácích zápase nám to jde, bohužel z venku body nevozíme. Myslím si, že jsme předvedli nejlepší jarní výkon a po právu jsme zvítězili.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Máme hodně zraněných, a tak tak jsme se sešli. Nebylo to z naší strany úplně nějhorší, ale domácí byli lepší a fotbalovější a zslouženě proto vyhráli.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - P. Prda [-] , F. Kudla [-] (77. J. Šustr [-] ) , Š. Hučík [-] (63. J. Hučík [-] ) , K. Špok [-] , J. Mička [-] (63. T. Kristián [-] ) , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (82. R. Kotlár [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

TJ Sokol Lichnov
Ř. Dominik [-] - M. Lazar [-] , J. Podaný [-] , L. Byrtus [-] (69. M. Šlapák [-] ) , J. Mašlík [-] - A. Komenda [-] , M. Pokorný [-] , J. Neumayer [-] , P. Zahradník [-] , O. Bartoníček [-] - M. Tesař [-]

ŽK: 72. J. Hučík - 20. M. Tesař .
Hráči zápasu: P. Prda - M. Šlapák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PORUBEK Václav - HUDEČEK Lukáš, BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: remíza

Opět vyrovnaný zápas. Oba celky mají co nabídnout, ale myslím, že plný počet bodů nezíská ani jedna strana. Tipuji 0