3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava zaslouženě porazila JIndřichov


Branky


8

Opava vedla po půli o jednu branku. Ve druhé části dala ještě dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava se ujala vedení

Slavia Opava ve svém posledním domácím zápase přivítala na svém hřišti mužstvo z Jindřichova. Hosté přijeli do Opavy ve značně polepené sestavě, což bylo na jejich výkonu hodně znát. Přesto se v prvním poločase drželi. Opava začala zápas aktivněji, a vypracovala si několik šancí, které však nebyly proměněny. Opava se zaslouženě ujala vedení ve 21. minutě, když hosté ztratili míč na půlce hřiště a samostatný nájezd nechytatelnou střelou k tyči zkušeně proměnil Ryž – 1:0. Hosté odpověděli dalekonosnou střelou Šmída, která lízla domácí břevno. Opava ale nadále byla aktivnější, ale dělala spostu chyb a skóre navýšit nedokázala. 

Opava svůj náskok navýšila

Ve druhé části se obrázek hry moc nezměnil. Další branku přidala domácí družina v 56. minutě, když hosté opět zaváhali ve středu hřiště a Melecký skákavou střelou z dvaceti metrů pokořil brankáře Smažinku – 2:0. Korigovat skóre pak mohl Šmíd, ale jehop hlavička skončila nad domácí brankou. Třetí branku pak přidala Opava jedenáct minut, když Hoblík nabil pro Štencela, který zkušeně poslal balon do sítě – 3:0. Jindřichov se ještě přihlásil o slovo v 80. minutě, ale Janáč z dorážky střílel vedle branky. V závěru si už Opava zkušeně náskok pohlídala.

 

Opava v posledním kole jede do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, a po úvodních šancích jsme dali branku. Po poločase jsme přidali daslší branku, což nás uklidnilo a ještě jsme přidali třetí gól. Zápas jsme pak dohrávali v klidu.

TJ Slezan Jindřichov
Karel Barvík (hráč): Jeli jsme zde ve značně okleštěné sestavě, protože nás trápí velká marodka, takže jsme posbírali, co se dalo. Takže jsme spíše bránili, a k ničemu moc se nedostali. Hlavní je, že jsme zápas odehráli.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Hanslik [-] (46. S. Mantey [-] ) - J. Hoblík [-] , D. Maisel [-] , J. Schneider [-] (76. M. Říčný [-] ) - J. Štencel [-] (81. I. Kratochvíl [-] ) , T. Ryž [-] - O. Melecký [-] (73. M. Prchala [-] ) , X. Nguyen [-] (46. M. Škrobanek [-] )

TJ Slezan Jindřichov
L. Smažinka [-] - P. Táborský [-] , D. Janáč [-] (85. P. Barvík [-] ) , K. Barvík [-] , M. Čech [-] , V. Petrovič [-] (70. D. Tilkeridis [-] ) , D. Zábranský [-] , M. Tilkeridis [-] , T. Kusenda [-] , P. Lapuník [-] , M. Šmíd [-] (77. N. Vergos [-] )

ŽK: 3. J. Štencel .
Hráči zápasu: B. Lorenz - P. Táborský .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: MORAVEC Roman - MACRINEANU Jiří, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radek Klimeš
Tip experta: výhra domácích

Minerva je na domácím hřišti silná a už tam obrala o body nejednoho favorita. Podle mě si body nechá doma i tentokrát. Tipuji 1