3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Budišov


Branky


7

Budišov se ujal vedení na konci prvního poločasu. Hned na začátku přidal druhý zásah a výhru pak potvrdil třetí brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do vedení

Netradičně v pátek si pozval Budišov k zápasu mužstvo z Vítkova. V tomto derby zápase tahal po celý zápas za delší stranu provazu právě domácí Budišov, který byl silnější na míči a zkušeně využival chyb hostujících hráčů. Do první šance se dostal už v páté minutě po nahrávce Eduarda Leváka Pražák, ale z dobré pozice vystřelil nad hostující břevno. Hosté odpověděli po čtrvthodině střelou Pavlíčka zpoza šestnáctky, ale ta doputovala doprostřed branky. Za pět minut přestřelil branku z dvaceti metrů Lukáš Dohnálek. Pět minut před koncem prvního poločasurohový kop Černocha našel Eduarda Leváka, ale jeko dělovku vychytal brankář Snášel. Za dvě minuty se po rohovém kopu objevil sám na pětníku hostující kapitán Mikulenka, ale hlavičkoval nad bránu. Do vedení se domácí fotbalisté dostali na konci prvního poločasu, když po tlaku na soupeře před jeho pokutovým územím vrátil do ohně míč Aleš Levák a Pražák se hlavou nemýlil – 1:0.

Budišov náskok navýšil

Domácím pak vyšel i start do druhého poločasu, když po rohovém kopu Černocha pokořil brankáře Snášela krásně hlavou Lukáš Marek – 2:0. Hosty to úplně vykolejilo a domácí pak byli lepším týmem, ale jjeich snaha končila před hostující šestnáctkou. Vítkov se dostal ke střele až v 72. minutě, ale pokus Lukáše Dohnálka u pravé tyčky vychytal brankář Matěj Němeček. Třetí branku přidal Budišov čtvrthodinu před koncem zápasu po brejku, když si Eduard Levák položil gólmana Snášela a pohodlně dopravil míč do prázdné brány – 3:0. Vítkov si vypracoval největší šanci až deset minut před koncem zápasu, když Jakuba Dohnálka vychytal brankář Matěj Němeček. V závěru zápasu se už nic podstatného nestalo a domácí si pohodlně dokráčeli ke třem bodům.

 

Budišov příští zápas zajíždí do Krásných Louček. Vítkov bude hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Byli jsme lepším týmem a zaslouženě vyhráváme derby.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Hoši to odmakali, ale ne dobře hrající Budišov to nestačilo. Soupeř byl silnější na balonu a my jsme dělali hodně chyb a soupeř to potrestal. Budišov měl i více šancí a naštěstí proměnil jenom tři.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] (59. P. Oleják [-] ) , E. Levák [-] (83. D. Huťa [-] ) , J. Kuric [-] (72. P. Pizur [-] ) , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] (72. D. Anděl [-] ) , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] (59. J. Dvořák [-] ) , L. Marek [-] , J. Němeček [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Hučík [-] (46. Š. Hučík [-] ) , J. Dohnálek [-] , F. Kudla [-] (89. L. Lamatschek [-] ) , V. Ondřej [-] (71. T. Kristián [-] ) , L. Pavlíček [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 64. V. Hudeček - 60. F. Kudla , 71. J. Dohnálek .
Hráči zápasu: L. Marek - M. Mikulenka .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - PICMAUS Jiří, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: výhra domácích

Budišov se bude chtít posledním domácím zápasem letošní sezóny rozloučit vítězstvím, navíc Vítkov letos ještě venku nebodoval. Tipuji 1.

Tip: remíza