Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 10:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky zaslouženě vyhrály nad Zlatníky


Branky


10

Po poločase vedly Loučky o dvě branky. Ve druhém ještě skóre navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

Zlatníky přivítaly na svém hřišti mužstvo z Krásncýh Louček. V úbodní dvacetiminutovce se hrála vyrovnaná partie. Hosté měli ale více šancí, ale ani Mohyla, a ani Juchelka je neproměnili. Loučky se dostaly do vedení ve 25. minutě, když centr Mohyly zavíral na zadní tyčy nekompromisně hlavou Juchelka – 0:1. Zlatníky pak mohly několikrát srovnat krok. Třikrát se nepřesně zastřeloval Morys. Nepřesná byla i hlavička Davida Holuši. Neprosadil se ani sám před brankářem Hradilem Ležák. Šimon Holuša zase pálil slabou střelou jen do náruče Hradila. V závěru poločasu zbytečně domácí faulovali před svým pokutovým územím a Ondra s přímého kopu nachytal Klimeše na švestkách – 0:2.

Loučky výhru navýšily

Úvod druhého poločasu patřil hostům z Krásncýh Louček, které během čtvrthodiny třemi góly zlomily zápas definitivně na svou stranu. Hned v úvodu druhého poločasu se dostal za domácí obranu Juřina a obstřelil brankáře Klimeše – 0:3. Po hodině hry narýsoval Juřina přesnou kolmici na Michala Mituru, který procedil brankáře Klimeše – 0:4. Za pár sekund později se dostal do brejku aktivní Juřina a poslal míč podél brankáře Klimeše do brány – 0:5. Hosté pak ještě mohli navýšit skóre zápasu. Juřina ale nezkompletoval svůj hattrick. Do branky nezamířil ani Michal Mitura. Deset minut před koncem se domácí dožadovali penalty, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Zlatníky sedm minut před koncem kosmeticky upravily skóre, když si centr Kořinka narazili ve vápně Kavan s Hrbáčem a druhý jmenovaný zasunul balon do prázdné brány – 1:5.

 

Zlatníky jedou příští kolo do Hlavnice. Krásné Loučky budou hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska musím před kluky smeknout. Sestavu jsme lepili jak se dalo, a dokonce jsme povolali veterána Holušu, který nejrál dobrá čzyři roky. V prvním poločase jsme bojovali, a škoda že jsme nedali vyrovnávací branku, protože šance na to byly. Na konci poločasu jsme dostali zbytečnou branku z přímého kopu. Pak jsme ved ruhém dostali tři rychlé branky a bylo po všem. My se soustředíme na zápas s Hlavnicí přiští týden, a je dobře, že kluci co dnes chyběli už by měli být.

TJ Sokol Krásné Loučky
Lukáš Mitura (hráč): Byli jsme více na míči, a lepším týmem a naše výhra je zasloužená. Domácí ale neprodali svou kůži lacino, a bojovali. Zápas byl zbytečně někdy vyhrocený.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Bláha [-] , T. Němčík [-] , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , Š. Holuša [-] (57. J. Kavan [-] ) , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , M. Hrbáč [-] , D. Holuša [-] (84. P. Mareta [-] ) , J. Morys [-] (84. A. Zahel [-] )

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] (53. M. Mitura [-] ) , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mitura [-] , L. Mohyla [-] (71. L. Přibyla [-] ) , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] (77. M. Mrukvia [-] )

ŽK: 69. J. Morys .
Hráči zápasu: D. Holuša - T. Juřina .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: SIKORA Patrik - IVANSKÝ Lumír, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: výhra hostů

Pro Zlatníky bude výhoda zrádný ranní výkop, plus bojovnost, ale myslím že zvítězí větší kvalita a ambice Krásných Louček prohánět V. Heraltice až do konce. Tipuji 2.

Tip: výhra domácích