Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov remizoval potřetí v řadě, tentokrát s Malými Hošticemi


Branky


10

Jindřichov vedl po poločase o jednu branku. Ve druhém Hoštice vyrovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Jindřichov přivítal na svém trávníku mužstvo z Malých Hoštic. V první desetiminutovce si připravili hosté tři dobré příležitosti. Ve třetí minuta střílel Juřík do připravené náruče brankáře Kašpara. Hned za minutu po nahrávce Suchánka zazdil další šanci Adamčík. V 8. minutě rohový kop Režnara zakončil Suchánek hlavičkou do brankáře Kašpara. Po úvodních šancích hostů po čtvrthodině hry udeřili domácí fotbalisté, když se po lajně zatáhl balon Šmíd, jehož střela se odrazila od brankáře Honky k úplně volnému Tilkeridisovi, který už neměl potíže dostat balon do zcela odkryté branky – 1:0. Hoštice mohly vyrovnat hnd za minutu, ale hlava Suchánka skončila vedle levé tyčky. Ve dvacáté minutě po nahrávce Adamčíka vytěsnil pokus Wittka brankář Kašpar na rohový kop. Ve 30. minutě po kombinační akci pálil vedle branky Pospěch. Druhý gólový úder si domácí schovali na 41. minutu, kdy se autovém vhazování dostalo ke Šmídovi, který si pustil balon před sebe a tvrdou střelou ho poslal k tyči – 2:0. Hošticím se podařilo korigovat těsně před odchodem do kabin, když se po autu dostal míč k Režnarovi, který jej nekompromisně napálil přímo k tyči – 2:1.

Hoštice vyrovnaly

Ve druhém poločase temto hry opadlo. Domácí se soustředili na obranu, hráli v bloku, a i když byly Hoštice častěji na balonu, tak si nějakou extra velkou šanci přichytat nedokázaly. Hošticím se pak podařilo vyrovnat v 66. minutě, když se po nezištné nahrávce Režnara dostal balon ke kapitánu Chřibkovi, který se nemýlil – 2:2. V závěru pak ještě mohly Hoštice rozhodnout, když dlouhý nákop Šafarčíka našel Stříbného, jehož střela šla do připraveného brankáře Kašpara.

 

Malé Hoštice hrají příští týden s Velkými Heralticemi. Jindřichov jede do Opavy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): První poločas začal vyrovnaně, ale pak měli hosté nejaké šance. My jsme však gólově udeřili jako první. Pak nás opět soupeř dostal pod tlak, ale byli jsme to opět my, kdo dal branku. Škoda, že jsme dostali gól před přestávkou. Ve druhé části jsme hráli v bloku, a oni nás moc neohrožovali. Pak sice vyrovnali, a do 80. minuty nás tlačili, pak jim ale došel dech a už se to jen dohrávalo. Remíza je asi spravedlivá.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme měli optický tlak, ale neproměňovali jsme své šance a soupeř z ničeho trestal. Ve druhé části to již byl bojovný zápas než pohledný fotbal a za bod jsme nakonec rádi.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - P. Andráško [-] (27. V. Petrovič [-] ) , K. Čanaklis [-] , J. Hanslík [-] , M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] , M. Tilkeridis [-] , T. Kusenda [-] (61. L. Pospíšil [-] ) , P. Lapuník [-] , M. Šmíd [-] , V. Boháček [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , T. Wittek [-] (65. T. Stoček [-] ) , J. Chřibek [-] , R. Suchánek [-] (79. M. Holčapek [-] ) , R. Režnar [-] , M. Adamčík [-] (46. P. Stříbrný [-] ) , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , A. Juřík [-] (86. M. Unruh [-] ) , O. Šafarčík [-]

ŽK: 80. V. Boháček , 87. M. Šmíd - 59. R. Režnar , 65. J. Droppa , 89. M. Holčapek .
Hráči zápasu: M. Šmíd - J. Droppa , R. Režnar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Petr Stoklasa
Tip experta: remíza

Malé Hoštice se budou chtít v Jindřichově přiblížit záchraně. Jindřichov ale doma určitě nebude chtít prohrát a očekávám vyrovnaný zápas. Tipuji 0.

Tip: výhra domácích