Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov přišel o výhru v samotném závěru


13

Hosté ještě sedm minut před koncem vedli o dvě branky, ale Bruntál dvěma goly ještě dokázali vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

Bruntál přivítal na svém hřišti mužstvo z Jindřichova. Oba týmy nastupovaly do zápasu se značně okleštěnou sestavou. Domácí kvůli zápasu áčka měli v sestavě sedm dorostenců. JIndřichov naopak přijel pouze ve třinácti lidech. Během prvního poločasu se hostům dva lidi zranili a oni ztratili možnost střídání. Úvodní čtvrthodina patřila hostům, kteří domácí zatlačili. Z úvodního tlaku vytěžili hosté vedoucí branku z osmé minuty, když Šmíd zatáhl balon do rohu a jeho střílený centr našel v pokutovém území Barvíka, jenž nadvakrát pokořil brankáře Šidláka - 0:1. Po čtvrthodině hry převzal Bruntál iniciativu, a vytěžil z tlaku břevno, které nastřelil z přímého kopu Kubesa. V závěru poločasu mohl navýšit skóre hostující Petrovič, ale brankář Šidlák mu jeho pokus dokázal vychytat. Poločas tak skončil těsným náskokem Jindřichova.

Bruntál v závěru vyrovnal

Úvod druhého poločasu vyšel lépe opět Jindřichovu, když hned ve 48. minutě přetažený roh našel na zadní tyči kapitána Boháčka, který našel nahrávkou pod sebe na hranici vápna Barvíka, jehož střelu lehce tečoval do sítě Kuřec - 0:2. V dalším průběhu zápasu se podařilo Jindřichovu velmi dlouho držet domácí fotbalisty na dostřel od své branky. V závěrečné čtvrthodině začali domácí hrát vabank, když dopředu vysunuli další dva útočníky. Jejich snaha byla odměněna v 83. minutě snížením, když Cabal vybojoval hlavičkou míč pro Zapletala, který si po roční pauze zaviněné zranění připsal branku - 1:2. V poslední minutě pak Cabal zatáhl míč do šestnáctky a nahrávkou pod sebe našel Černohorského, který zajistil domácím bod - 2:2. Po rozehrání ještě hosté vybojovali roh, ale z toho už se nic neurodilo a rozhodčí pak ukončil zápas.

 

Bruntál v příštím kole jede do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Hráli jsme v silěn okleštěné sestavě, kdy muselo nastoupit sedm dorostenců. Hosté postupně vedli až o dvěbranky. My jsme se pak přeskupili a hráli jsme vabank a v posledních sedmim minutách jsme dokázali vyrovnat.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Jeli jsme sem ve třinácti, a to se nám ještě dva v průběhu prvního poločase zranili a my jsme museli brzy střídat. Pak jsme ke konci nemohli zareagovat na jejich střídání, a oni srovnali. Prokaučovali jsme si to sami.



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - Š. Kubesa [-] , D. Deák [-] (64. M. Černohorský [-] ) , Š. Flekač [-] (56. J. Kaluža [-] ) , O. Krywda [-] (56. M. Hurajt [-] ) , M. Cabal [-] , R. Cápek [-] , J. Duhajský [-] (74. T. Zapletal [-] ) , R. Hanák [-] , S. Slovák [-] , F. Stoklasa [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] , P. Táborský [-] (20. M. Čech [-] ) , M. Tilkeridis [-] , T. Kusenda [-] (33. V. Petrovič [-] ) , J. Hanslík [-] , P. Lapuník [-] , K. Barvík [-] , M. Šmíd [-] , V. Boháček [-]

ŽK: 75. J. Duhajský , 89. M. Černohorský - 91. M. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Šidlák - J. Hanslík .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: THIEMEL Karel - GALVAS Michal, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Cabal
Tip experta: výhra domácích

Tak taky samozřejmě nemůžu dat nic jiného než jedničku. Snad se nám bude dařit a zvítězíme.

Tip: výhra domácích