1:1
(1:1)
16. D. Klein (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil zaslouženou remízou


Branky


8. D. Marek - 16. D. Klein (p.)
14

Slavkov šel brzy do vedení, ale Heraltice vzápětí vyrovnaly. Další branky už ale nepadly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Ve šlágru kola se utkaly v neděli odpoledne mužstva ze Slavkova, který byl před zápase na druhém místě tabulky a z Velkých Heraltic, které tabulku vedly.  Šlágr kola přinesl spíše bojovný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Do vedení se dostal po osmi minutách Slavkov, když Kunc nahrál Urbanovi, který v šestnáctce našel Davida Marka, jenž vymetl všechny pavučiny z hostující branky – 1:0. Hostům se podařilo vyrovnat za osm minut, když po chybě domácího stopera vnikl do vápna Zemborski, kterého poslal k zemi brankář Košárek a nařízenou penaltu s přehledem umístil do sítě Patrik Klein – 1:1. Ve 20. minutě pak šla na hostující branku dvojice Urban a Jan Král, ale jejich zakončení nebylo vůbec přesné. Na druhé straně se do zakončení dostal na pětce Válek, ale pálil pánubohu do oken. Pak ještě dvakrát zahrozil hostující Lauček, ale jeho zakončení chyběla finální fáze. Zbytek poločasu se odehrával pak už mezi šestnáctkami obou týmů.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločaase byly mírně lepším týmem Velké Heraltice. Hrála se bojovná kopaná nahoru dolů, ale šancí se už moc v tomto poločase neurodilo. Za domácí se dostal k zakončení pouze Urban, který z přímého kopu nastřelil pouze zeď a z následného odrazu zamířil vedle branky. Za hosty měl velkou tutovku Válek, který chtěl přelobovat brankáře Košárka, jenž jeho záměr vystihl. Do zakončení se dostal i Lauček, který ale zbrkle vystřelil a míč zamířil nad branku. Ve zbytku zápasu už se hrálo jen mezi šetnáctkami a utkání tak dospělo k remíze. Slavkov po ní klesl na třetí místo. Velkým Heralticím se zužil náskok na druhé Krásné Loučky na pět bodů.

 

Slavkov jede příští kolo do Krnova. Velké Heraltice budou hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Remízu beru vzhledem k průběhu zápasu. SIce jsem chtěl vyhrát, ale dneska je to zasloužená remíza z obou stran. Hosté byli fotbalovější, my si to zase odbojovali. Zápas moc šancí nenabídl.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Trošku se na nás podepsal anglický týden. Chyběl tomu z obou stran drajv. Byl to typický remízový zápas, i když jsme asi byli ve druhém poločase o něco lepší.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - L. Kunc [-] , D. Cahel [-] , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] (83. J. Král [-] ) , D. Marek [-] (69. D. Gračanin [-] ) , J. Schneider [-] (18. A. Žilka [-] ) , T. Marek [-] , P. Heinzke [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (67. J. Piatkevič [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] , D. Válek [-] (88. A. Bolík [-] ) , J. Košárek [-] (67. J. Tesař [-] ) , D. Klein [-] (78. V. Kocián [-] ) , M. Lauček [-]

ŽK: 67. P. Košárek - 67. M. Lauček , 75. V. Valchař .
Hráči zápasu: D. Cahel - D. Ladner .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BYSTROŇOVÁ Eleanor - DYTKOVÁ Šárka, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Věřím naším borcům z Heraltic!!! Takže výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Martin Cabal
Tip experta: výhra domácích

Pokud chce Slavkov ještě bojovat o první místo, tak musí doma nutně vyhrát. Doma jsou silní a potvrdí to.

Tip: remíza