Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice zlomily soupeře třemi góly v posledních dvanácti minutách


Branky


13

Po bezbrankovém poločasu se dostal Lichnov v úvodu druhého do vedení. Domácí ale skóre čtyřmi góly otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Malé Hoštice ve svém dalším důležitém zápase přivítaly na svém trávníku v neděli mužstvo z Lichnova. Sedmdesát pět minut to vypadalo na vyrovnaný zápas. Už po devíti minutách po rohu Šafarčíka hlavičkoval nad branku Chřibek. Za čtyři minuty po centru Droppy skončila hlava Šafarčíka těsně vedle branky. Hned o chvíli později skončil přímý kop Teichmanna mimo tři tyče. V 18. minutě s zlikvidoval s vypětím sil střelu Chřibka Ondrusz. Hosté na druhé straně po přímém kopu Bartoníčka orazítkovali břevno. Ve 26. minutě pak po centru Šafarčíka zleva pálil z voleje mimo branku Adamčík. Za dvě minuty sám před brankářem poslal Suchánek míč vedle tyčky. Ve 38. minutě skončila střela Režnara nad brankou. Poločas tak dospěl k bezbrankovému stavu. 

Hoštice daly o tři branky více

Druhý poločas začali lépe hostující fotbalisté. Pět minut po pauze se Lichnov ujal, když přímý kop Zahradníka našel na přední tyči Sojčáka, který nezadržitelně hlavičkoval do sítě – 0:1. Hoštice pak mohly vyrovnat, když po nahrávce Adamčíka minul těsně branku Teichmann. Na druhé straně pak mohl po centru Bartoníčka navýšit skóre Tesař, ale jeho hlavu brankář Vltavský vychytal. Pak se v další šanci objevil po úniku Bartoníčka a po jeho nahrávce Podaný, ale ten v zakončení selhal. Domácím se podařilo vyrovnat po hodině hry, když po přiťuknutí Režnara na Chřibka a po jeho nahrávce zkušeně Adamčík obstřelil brankáře Ondrusze – 1:1. V dalším průběhu si hosté vypracovali několik závarů z rohů, ale z těch se nic neurodilo. Domácí se připomněli střelou Stříbného, ale ta opět nenašla správný směr. Dvanáct minut před koncem se přímý kop Chřibka poodrážel k Stočkovi, který technickou střelou otočil skóre zápasu – 2:1. Po této brance se hosté sesypali a domácí přidali další dvě branky. V 84. minutě se dostal na hranici šestnáctky míč k Chřibkovi, který jej poslal placírou přesně k tyči – 3:1. Za dvě minuty po nahrávce od Stříbného doklepával do prázdné branky Rychlý – 4:1. Pak se zápas v poklidu dohrál a Malé Hoštice si připsaly důležité tři body.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Jindřichova. Lichnov bude hostit Slavii Opava.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Jsem nesmírně šťastný, že se nám podařilo vyhrát a před hráči smekám klobou. Výborný byl patnáctiletý Wittek na stoperu.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Do 75. minuty bych si dovolil říct, že jsme byli lepším týmem, ale pak přišel kolaps a domácí třemi góly rozhodli. Jejich výhra je proto zasloužená.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - T. Wittek [-] , Š. Teichmann [-] (76. A. Celta [-] ) , R. Suchánek [-] (61. T. Stoček [-] ) , O. Šafarčík [-] (46. P. Stříbrný [-] ) , R. Režnar [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , A. Juřík [-] (90. M. Unruh [-] ) , J. Droppa [-] , J. Chřibek [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Lazar [-] , J. Podaný [-] , J. Dankovič [-] , L. Byrtus [-] - A. Komenda [-] (46. P. Motl [-] ) , O. Bartoníček [-] , P. Zahradník [-] , J. Neumayer [-] - M. Tesař [-] , A. Sojčák [-]

Hráči zápasu: T. Wittek , J. Chřibek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BERAN Jan - SMETANA Patrik, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Cabal
Tip experta: remíza

Malé Hoštice jsou namočené na spodku tabulky a potřebují každý bod. Myslím ale, že favorit utkání jsou lichnovští a minimálně remízu si odvezou.

Tip: výhra domácích