1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 10:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Důležitý zápas vyhrály Velké Hoštice


Branky


13

Po půli vedly Zlatníky o jednu branku. Ve druhém poločase se hostům podařilo otočit skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky po poločase vedly

Zlatníky ve svém dalším domácím zápase přivítaly na svém hřišti mužstvo z Velkých Hoštic. V tomto zápase se hrálo o pověstných šest bodů. V prvním poločase byla lepším týmem domácí družina, která si vytvořila tlak na hostující obranu. Už v první minutě se dostával do pološance domácí Kořínek. Hosté se poprvé osmělili ve . minutě, když Kotzur posunul míč na Pavelka, jenž nahrál Czernému, který ale střílel vedle.   Zlatníky se zaslouženě ujaly vedení ve 27. minutě, když Lukáš Němčík prodloužil míč hlavou na Bláhu, který z hranice šestnáctky nedal Maňákovi šanci – 1:0. Domácí to uklidnilo a hra se začala pomalu vyrovnávat. Do konce poločasu už jen zahrozili hosté z přímého kopu Tietze. 

Hoštice otočily skóre

Ve druhém poločase se obrázek hry na hřišti úplně otočil. Hosté si vytvořily tlak, a domácí začali prohrávat souboje o míč. V 58. minutě vybojoval míč Olšr, který se zbavilo dvou hráčů, a vysunul dopředu kapitána Pavelka, který křižnou střelou pod horní tyčku nedal Klimešovi šanci – 1:1. Hosty to ještě více nabudilo a v 61. minutě akce po ose Olšr, Bensch a Stříbný skončila nahrávkou pod sebe posledně jmenovaného, která ale nenašla adresáta. Hosté pak hodně hrozili z rychlých brejků. V 79. minutě Pavelek vystřelil, ale Klimeš jeho střelu chytil. Deset minut před koncem našel Kaluža, poté co obehrál dva protihráče, ve vápně Stoklasu, který halfvolejem pokořil Klimeše – 1:2. Dorazit mohl domácí po rohu Czerného hlavičkujícví Pavelek, ale zamířil vedle. Na výhře hostů nic nezměnil ani přímý kop Kavana z nastavení, který orazítkoval pouze tyčku.

 

Zlatníky příště budou hostit Krásné Loučky. Velké Hoštice přivítají Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): První poločas jsme hráli dobrý fotbal, kluci chtěli hrát a díky tomu jsme vedli 1:0. Ve druhém už to bylo herně špatné, kluci z Hoštic chtěli hrát a zápas otočili. Zápasu by asi spíše slušela remíza, ale hosté asi měli větší chuť po výhře.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Za druhý poločas, kdy jsme byly jednoznačně lepší a aktivnější si dovolím tvrdit, že jsme zvítězili zaslouženě. Druhý poločas byl jeden z nejlépe odehraných poločasů, co trénuji Velké Hoštice.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , L. Němčík [-] (80. J. Kavan [-] ) , R. Uvíra [-] , V. Ležák [-] , M. Bláha [-] (80. T. Vincker [-] ) , O. Kořínek [-] (70. T. Řehulka [-] ) , P. Pospíšil [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Pavelek [-] (87. M. Duda [-] ) , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , F. Kotzur [-] (65. M. Kaluža [-] ) , V. Olšr [-] , P. Bensch [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-] (46. T. Svrček [-] ) , F. Dombek [-]

ŽK: 69. P. Pavelek , 92. V. Olšr .
Hráči zápasu: M. Bláha - P. Pavelek , M. Maňák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - PICMAUS Jiří, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Cabal
Tip experta: výhra domácích

Přímá záchranářská bitva. Myslím, že Zlatniky to doma zvladnou.

Tip: výhra domácích