1:1
(1:1)
21. R. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov po špatném výkonu remizoval s chutí hrajícím Jindřichovem


Branky


11

Na vedení hostů domácí hned reagovali vyrovnávací brankou. Do konce zápasu už žádná branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Druhý Slavko zajížděl na půdu do Jindřichova. Prvních deset minut dominoval na hřišti právě Slavkov, ale pak se začala hra vyrovnávat. Do vedení se ale dostal právě Slavkov, když ve 21. minutě našel Schneider v pokutovém území kanonýra Urbana, který si v takových chvílích umí poradit - 0:1. Jindřicho ale dokázal odpovědět už za tři minuty, když Jaroslav Hanslík utekl po lajně a našel před brankou svého bratra Jana, který přímo z voleje poslal míč k tyči - 1:1. Jindřichov pak byl při chutí a skóre mohl navýšit Barvík, ale z vyložené situace přestřelil branku. Ve 33. minutě vystřelil z dálky hostující Jan Král, ale střela těsně minula tyčku. Poseldní šanci prvního poločasu měla bratrská dvojice Hanláků, když nejdříve Jaroslav střelou trefil obránce a odražený míč poslal Jan do druhého bránícího hráče. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase postupně domácí, kteří měli na střídání pouze jednoho hráče začali postupně fyzicky odpadat. Slavkov se snažil tlačit dopředu. V 55. minutě vychytal brankář domácích Kašpar průnik Jana Krále. Po hodině hry si centr Jana Krále do vápna nenašel správného adresáta. Slavkov se nadále tlačil dopředu, ale Jindřichov byl nebezpečný z rychlých brejků. V jednom z nich se objevil Jaroslav Hanslík, ale nevyzrál na brankáře Košárka. Stejně se vedlo o chvíli později i Barvíkovi, který opět ztoskotal na Košárkovi. Střelu Šmída Košárek vytlačil na rohový kop. Hra Slavkova postupně začala připomínat křeč, takže nic kloudného hosté nevymysleli a zápas dospěl k remízovému konci.

 

Jindřichov příští zápas do Bruntálu. Slavkov bude hostit Velké Heraltice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kápitán): Dobrý fotbal. My jsme hráli v okleštěné sestavě, kdy nás bylo pouze 12. Jádro ale bylo a myslím, že jsme se kousli a hráli jsme vyrovnanou partii. Dokonce bych řekl, že vyložených šancí jsme měli i více. Při troše štěstí jsme mohli i vyhrát. Remízu ale považuji za zaslouženou.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Byl to z naší strany jednoznačně špatný zápas. Hráli jsme maximálně prvních deset minut, pak to bylo bez nasazení, víceméně jsme to odchodili. Soupeř chtěl uhrát bod a ten si uhrál. Od nás to byl nejhorší zápas v sezóně.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - J. Hanslík [-] , D. Zábranský [-] , M. Tilkeridis [-] (80. L. Pospíšil [-] ) , T. Kusenda [-] , J. Sklenařík [-] , J. Hanslík [-] , P. Lapuník [-] , K. Barvík [-] (90. P. Táborský [-] ) , M. Šmíd [-] , V. Boháček [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - A. Žilka [-] (59. J. Král [-] ) , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , D. Marek [-] (59. L. Kunc [-] ) , J. Schneider [-] , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 84. J. Sklenařík - 21. J. Obludník , 83. R. Hendrych .
Hráči zápasu: K. Barvík - J. Obludník , R. Hendrych , P. Košárek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - KOLEČKÁŘ Antonín, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: remíza

V JIndřichově se hraje velmi špatně, je to tam těžké. Vidím to na remízu.

Tip: výhra hostů