6:1
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vedoucí Heraltice v poklidu porazily Hlavnici a navýšily svůj náskok na prvním místě


Branky


2. D. Klein , 18. J. Piatkevič , 21. D. Klein (p.) , 24. M. Zemborski (p.) , 28. D. Klein , 84. J. Piatkevič - 77. L. Lodňánek
11

Domácí vedli po poločase o pět branek. Ve druhém přidaly obě družiny po brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o pět branek

V jednoznačnou záležitost se proměnil souboj mezi prvními Velkými Heralticemi a poslední Hlavnicí. Už ve druhé minutě se dostal po postupném útoku míč k Šimonovi, jehož střelu brankář Steiner vyrazil, a Daniel Klein míč dopravil za jeho záda – 1:0. V 18. minutě se prosadil po centru hlavou Piatkevič – 2:0. Za tři minuty později byl ve vápně faulován Daniel Klein a penaltu sám postižený poslal tvrdou střelou pod břevno – 3:0. Ve 24. minutě byl v pokutovém území opět faulován Daniel Klein. Míč si tentokrát postavil Zemborski a technickou střelou poslal brankáře Steinera na druhou stranu – 4:0. Za další čtyři minuty se dostal po akci na jeden dotek balon do hlavnického vápna, kde Daniel Klein prostřeli Steinera a završil hattrick – 5:0. Další dvě příležitosti domácích zahodil ještě do poločasu Šimon. Hosté se během prvního poločasu na nic nezmohli.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase domácí prostřídali. Hra se poněkud ukldnila. Heraltice začaly hrát příliš profesorsky, a namísto jednoduchých řešeních se snažili vždycky akci ještě vyšperkovat. Do domácích šancích se postupně dostali smolař dne Šimon, špatně seřídil svá mířidla Kocián, nevedlo se ani Piatkevičovi, dvakrát v zakončení otálel Vucak. Třináct minut před koncem po nahrávce domácího obránce zbytečně kličkoval domácí brankář Patrik Klein, míč mu vzal Lodňánek a zavěsil do prázdné branky – 5:1. Poslední slovo měli ale domácí v 84. minutě, když centr Košárka prodloužil Vucak hlavou na Piatkeviče, který poslal míč do protipohybu brankáře Steinera – 6:1.

 

Velké Heraltice jedou příští kolo na horkou půdu do Slavkova. Hlavnice bude hostit Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Jednoznačný zápas. Hlavnici jsme k ničemu nepustili, a gól co dala jsme ji prakticky darovali. Po poločase to bylo o pět branek. Ve druhém jsme začali hrát profesorsky a méně přímočaře a vypadli jsme z tempa. Uvidíme, jak zvladneme náročný týden, kdy ve středu budeme hrát pohár a v neděli zápas se Slavkovem.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to jednoznačný zápas. My jsme přijeli jen ve dvanácti, a po prvním poločase bylo po vše. Ve druhém se to už nějak dohrávalo.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - M. Rolný [-] (46. A. Vucak [-] ) , M. Zemborski [-] (46. J. Tesař [-] ) , J. Piatkevič [-] , D. Válek [-] (66. A. Bolík [-] ) , J. Košárek [-] , D. Klein [-] (46. V. Kocián [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , D. Šrek [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - J. Steyer [-] , L. Lodňánek [-] , P. Jaksch [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] (84. F. Tietz [-] ) , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , Š. Šťastnik [-] , D. Černoch [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 35. L. Lodňánek , 62. J. Steyer .
Hráči zápasu: D. Šrek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - SIKORA Patrik, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem polemizovat. Hraje první s posledním. Takže tady tipuji jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích