Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bruntál poprvé na jaře padl venku, nestačil na Lichnov


11

Po bezbrankovém prvním poločasu, se do vedení dostali domácí fotbalisté. Bruntál sice ještě dokázal vyrovnat, ale Lichnov dvěma góly strhl výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Lichnov v sobotní odpoeldni hostil družstvo z Bruntálu. Oba týmy hráli ve značně oslabených sestavách. Domácím z různých příčin chybělo devět hráčů. Bruntál nevyužil, kvůli zitřejšímu zápasu ś Novým Jičínem, žádnou posilu z divizního áčka, takže hrál v sestavě převážně s dorostenci. na to také hosté doplatili, protože jejich nezkušení hráči nedokázali proměnit své šance. Začátek prvního poločasu patřil mladíkům z Bruntálu. V prvních jejich šanci se po centru zprava objevil Slavík, ale Ondrusz jeho pokus dokázal zneškodnit. Za pár minut se akce zopakovala, a Slavík se opět dostal po centru do velké šance, ale Ondusz předvedl skvělý reflexivní zákrok a rukou míč vyrazil do bezpečí. Poté se začali pomalu osmělovat i domácí hráči, když se po nahrávce Motla dostal do zakončení Zahradník, ale neuspěl. Do konce poločasu se ale neprosadilo ani jedno z mužstev a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Lichnov dal o dvě branky více než Bruntál

I do druhého poločasu vstoupil Bruntál aktivněji, ale jeho snaha ale končila před domácí šestnáctkou. Lichnov pak zahrozil po přihrávce Zahradníka Motlem, který se ale v zakončení ukopl. V 59. minutě se zpracoval autové vhazování Pokorný, který si třemi kličkami udělal tři protihráče a střelou z dvaceti metrů otevřel skóre zápasu - 1:0. Bruntál si pak vypracoval dvě šance. Slavík a po něm Černohorský ale nedokázali míč dopravit přes Ondrusze do branky. Na druhé straně po vysunutí Zahradníka, vychytal Motla brankář Dolanský. V 71. minutě pak se prosmýkl po pravé straně hostující Slavík, domácí defenziva mu nedokázala odkopnout míč. Slavík se dostal do pokutového území a nahrávkou pod sebe našel Unverdorbena, který poslal míč pohodlně do sítě - 1:1. Lichnov odpověděl za čtyři minuty, když přímý kop Zahradníka na zadní tyči poslal nechytatelně do brány Jiří Podaný - 2:1. Bruntál se pak snažil vyrovnat, ale nebyl schopen dopravit míč do sítě z žádné své šance. Tři minuty před koncem pak zachytil brankář Dolanský do ruk malou domů. Míč si k nepřímému kopu postavil střídající trenér Šlapák, který míč přiťuknul na Zahradníka, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 3:1. V závěru se pak už na třech bodech pro domácí nic nezměnilo.

 

FOTO: FB Lichnov

 

Lichnov bude příští kolo hrát v Malých Hošticích. Bruntál bude hostit Jindřichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Opět se potvrdilo, že fotbal nemá logiku. Vlivem různých okolností nám chybělo devět hráčů, takže musel nastoupit náš vedoucí a hráči ze střídačky. I já jsem byl na střídačce a nakonec jsem se dostal i do hry. Poté, co jsme přežili jejich šance jsme se začali osmělovat i my. Po přestávce jsme se ujali vedení střelou z dvaceti metrů. Hostům se pak podařilo vyrovnat po akci, kterou jsme nedokázali přerušit. Rozhodující branku jsme dali ze standardky a třetí pojišťovák jsme dali po nepřímém kopu, kdy po mé nahrávce Zahradník vše prostřelil. Pak už se to jen dohrálo.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Hráli jsme s mladými kluky v sestavě a rozhodla jejich nekušenost. Navíc jsem to látal jak se dalo, protože jsem se domluvil s trenérem áčka, že tentokrát nás z áčka nikdo neposílí, protože hraje náš první tým důležitý zápas proti Novému Jičínu. Nedali spoustu šancí, a navíc i špatný tereén v Lichnově moc nepomáhal naší kombinační hře. Rozhodčí taky byl nic moc.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Lazar [-] , J. Podaný [-] , M. Pokorný [-] , J. Neumayer [-] - M. Tesař [-] , A. Komenda [-] , L. Byrtus [-] (90. J. Klus [-] ) , P. Zahradník [-] , A. Sojčák [-] - P. Motl [-] (78. M. Šlapák [-] )

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - F. Pawlita [-] , O. Krywda [-] (66. J. Duhajský [-] ) , T. Unverdorben [-] , Š. Flekač [-] , M. Slavík [-] , R. Cápek [-] , F. Stoklasa [-] , T. Rožnovský [-] (66. M. Černohorský [-] ) , R. Hanák [-] , S. Slovák [-]

ŽK: 40. A. Sojčák , 46. P. Motl - 74. R. Hanák .
Hráči zápasu: P. Zahradník , P. Ondrusz - Š. Flekač .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: SIKORA Patrik - LEŠKO Ondřej, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Milan Mikulenka
Tip experta: výhra hostů

Pokud Bruntál předvede takový výkon jako u nás, tak si z Lichnova přiveze tři body.

Tip: remíza