5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov dal Lichnovu búra


Branky


1. A. Žilka , 20. A. Žilka , 29. R. Urban , 72. D. Marek , 85. M. Kostera
11

Slavkov po prvním poločase vedl o tři branky. Ve druhém svou výhru ještě dvěma góly navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o tři branky

Slavkov v nedělní odpoledni přivítal mužstvo z Lichnova. Slavkov začal vskutku impozantně, když Hendrych pasem uvolnil Žilku, který přesprintoval obránce a střelou na zadní tyč nedal brankáři Ondruszovi žádnou šanci - 1:0.  Za čtyři minuty nahrál Hendrych balon Urbanovi, který přestřelil hostující branku. V 19. minutě Frey vyslal míč do běhu Žilkovi, který stejným způsobem vstřelil svůj druhý gól - 2:0. Pak se osmělili i hosté, ale střely Pokorného a Zahradníka nebyly přesné. Ve 27. minutě asistoval Obludník u branky Urbana, který zkušeně proměnil své sólo - 3:0. Ve 37. minutě pak David Marek trefil střelou brankáře Ondrusze. Za minutu ještě uvolnil nahrávkou přes celé vápno Schneider Urbana, ale tomu chyběl krok k zakončení.

Slavkov vedení navýšil

Do druhého poločasu vkročil Lichnov jako vyměněný. Po akci na jejimž začátku stál Pokorný, a pokračovala přes Zahradníka a Bartoníčka na Říhu, nastřelil posledně jmenovaný tyčku. Po střele Pokorného nastřelil Bartoníček pouze nohy brankáře Košárka. Neujaly se ani střely Pokorného s Bartoníčkem. Zahradník po akci s Pokorným rovněž neuspěl. V 65. minutě se nechal Říha za oplácení Obludníkovi zbytečně vyloučit a tím oslabil svůj tým. Domácí pak využili přesilovku v 72. minutě, když po nahrávce Schneidera uvolnil Jan Král Marka Davida, který se nemýlil - 4:0. Pátou branku vsítil Slavkov šest minut před koncem, když pas Jana Krála našel Urbana, jehož střelu Ondrusz vyrazil a Kostera dorazil míč pohodlně do branky - 5:0.

 

Slavkov jede příští kolo do Jindřichova. Lichnov bude hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): V prvním poločase jsme hráli super a zaslouženě jsme vedli o tři branky. Druhý poločas už byl z naší strany hodně špatný. Pomohlo nám vyloučení soupeře a přidali jsme ještě dvě branky.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): První půlka byla jednoznačná. Dělali jsme chyby a soupeř nás trestal. Za druhý poločas musím tým pochválit. Byli jsme lepší, měli jsme několik šancí, ale bohužel nás srazilo vyloučení Říhy a pak ještě nucené střídání Zahradníka a Jiřího Podaného. Pak se to na nás už valilo.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] (77. D. Borč [-] ) - M. Slunský [-] (46. J. Král [-] ) , A. Žilka [-] (60. J. Král [-] ) , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] (46. L. Kunc [-] ) , R. Urban [-] , D. Marek [-] (77. M. Kostera [-] ) , J. Schneider [-] , T. Marek [-] , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Dankovič [-] , J. Podaný [-] (75. P. Motl [-] ) , J. Neumayer [-] , M. Lazar [-] (72. A. Komenda [-] ) - M. Pokorný [-] , J. Konvička [-] , O. Bartoníček [-] , D. Říha [-] - P. Zahradník [-] , A. Sojčák [-]

ŽK: 65. J. Obludník - 87. P. Motl . ČK: 66. D. Říha .
Hráči zápasu: A. Žilka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MORAVEC Roman - HUDEČEK Lukáš, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra domácích

Slavkov po prohře v u nás v Budišově nebude mít s Lichnovem problém a vyhraje.

Tip: výhra domácích