Krnov vyloupil Velké Hoštice


Branky


15. D. Čevela (p.) , 69. P. Baczke , 82. J. Grulich
11

Krnov svůj jednobrankový náskok ve druhé části navýšil dalšími dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

Velké Hoštice v zápase o šest bodů hostily na svém trávníku mužstvo z Krnova. Hrál se převážně vyrovnaný fotbal. Krnov ale dokázal taktickým výkonem domácí porazit. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí hráči. Hned v první minutě utekl Stříbný stoperům, ale jeho nahrávka na Uwiru nebyla přesná. V 9. minutě akce po ose Pavelek, Kaluža, Stříbný skončila střelou vedle posledně jmenovaného. Krnov poprvé zahrozil střelou Rolného ze třinácte minuty, ale tu dokázal zpacifikovat brankář Maňák. Po čtvrthodině hry přišel zbytečný faul na hostujícího Baczkeho v pokutovém území. Míč si k penaltě postavil Čevela, který nedal Manákovi šanci – 0:1. Domácí to na chvíli zaskočilo, ale už ve 22. minutě roh Watzlawika poslal hlavou vedle Stříbný. Krnov pak odpověděl dvema střeleckými pokusy Rolného a Lyčky. Po půlhodině hry se po nahrávce Uwiry pod sebe dostal ke střele Czerný, ale pálil nad bránu. Pět minut před koncem prvního poločasu pak poslal Watzlawik pas na Benu, který posadil centr na hlavu Pavelka, kterého vylapal brankář Moškoř.

Krnov výhru navýšil

I první šance druhého poločasu patřila domácí družině, když Czerný vysunul Benu, který nahrál Stříbnému, který ale vystřelil vedle branky. Hosté se pak dostali ke dvěma příležitostem. V obou však Rolný nedokázal míč nasměřovat do cíleného zařízení. V 66. minutě pak z dálky vystřelil Czerný, ale míč skončil vedle hostující branky. Dvacet minut před koncem utkání si naběhl na centr Zavadila Baczke, který rybičkou prostřelil gólmana Maňáka – 0:2. Korigovat pak mohl po centru Beny Stříbný, ale opět vystřelil vedle. Stejně se vedlo i Pavelkovi z trestného kopu deset minut před koncem zápasu. Osm minut před koncem pak přímý kop Grulicha s pomocí teče Stoklasy zaplul do domácí sítě a hosté definitivně vnesli klid do svých řad – 0:3. Hosté si pak už takticky dokázali výhru pohlídat.

 

Příští týden budou Velké Hoštice doma hostit Krásné Loučky. Krnov přivítá Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Velmi slabý výkon od našeho mužstva. Byl to zápas o šest bodů, ale my jsme ho vůbec nezvládli.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Po většínu času to bylo vyrovnané utkání. My jsme ho ale zvládli takticky, dali jsme branky a díky tomu jsme si připsali tři body.



Počet diváků: 98. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - TĚŽKÝ Michal, HOLOUŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Černoch
Tip experta: výhra hostů

Jestli Krnov doplní někdo z áčka, tak Krnov po čtyřech prohrách v řadě vyhraje.

Tip: výhra domácích