1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov těsně padl s Krásnými Loučkami


Branky


11

Po poločase vedli hosté o jednu branku. Krnov dokázal vyrovnat, ale Loučky hned vzápětí daly rozhodující branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

V derby zápase přivítal Krnov na svém hřišti mužstvo z Krásných Louček. Do prvních střel se dostala domácí družina. Nejdříve střelu Grulicha vychytal brankář Hradil. Stejně se vedlo o chvíli později i Říhovi při střele ze šestnáctky. Ve 12. minutě pak vyšla hostům akce, když si Ondra narazil s Juřinou, a Ondra prošel do vápna a pěknou střelu k tyči otevřel skóre zápasu - 0:1. Loučky si pak po vstřelení branky vypracovaly další tři příležitosti. Juchelku ale vychytal brankář Moškoř. Mohyla pálil vysoko nad a střelu Juřiny vyrazil brankář Moškoř na rohový kop. Poločas tak skonřil těsným náskokem hostů.

Loučky okamžitě reagovaly na krnovské vyrovnání

Na začátku druhého poločasu se v obrovských šancích objevil nejdříve hostující Dvořák, který ale neporměnil samostatný nájezd. Další příležitost promarnil Juchelka. Krnov se pak začal více dostávat do hry a v 62. minutě po rychle rozehraném přímém kopu zatáhl míč po lajně čevela, jeho centr umístil hlavou na zadní tyči nechytatelně do brány Sklenařík - 1:1. Hned vzápětí se nadvakrát dostal do šestnáctky Juchelka, který nahrál přes celé vápno na Mohylu, jenž nechytatelně k tyči vrátil hostům vedení - 1:2. V poslední dvacetiminutovce Krnov soupeře zatlačil, ale jeho snaze chyběla finální přihrávka. Naopak Loučky hrozily z rychlých brejků. Po hlavičce Sůpaného vykopával z brankové čáry domácí Šimčík. Za chvíli dokázal Moškoř vyrazit střelu Fiuráška a dokázal zpacifikovat i dorážku Mrukvii. V závěru zápasu se neujali ani dvě střely domácích a Loučky si připsaly tři body.

 

Krnov jede příští týden do Velkých Hoštic. Krásné Loučky budou hostit Opavu.

 

Foto: FB FK Krnov



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Je to velká škoda, protože po většinu zápasu to bylo vyrovnané utkání, a remíza by zápasu slušela více. Hosté možná měli více šancí, posledních dvacet minut jsme soupeře přehráli, ale nic z toho, když nám chyběla finální fáze.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Z naší strany to bylo šťastné vítězství. Zápas to byl vyrovnaný, na šance jsme byli lepší. Pro diváka to musel být dobrý zápas, kterému ale chyběly branky.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - P. Baczke [-] , J. Šimčík [-] , H. Varyš [-] (46. A. Novotný [-] ) , L. Zavadil [-] - J. Koval [-] , D. Čevela [-] , A. Říha [-] (78. J. Mlčoušek [-] ) , J. Rolný [-] (78. L. Gramel [-] ) , J. Grulich [-] - M. Sklenařík [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - M. Mitura [-] , L. Chlopčík [-] (66. J. Urban [-] ) , M. Daříček [-] , L. Juchelka [-] , D. Mrukvia [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-] (74. J. Fiurášek [-] )

ŽK: 60. J. Grulich , 79. J. Mlčoušek - 22. L. Slaný , 39. D. Mrukvia , 40. L. Dvořák .
Hráči zápasu: A. Říha , J. Grulich , J. Koval - M. Hradil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - TOMAI Martin, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matěj Lauček
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Loučky moc gólů nedostávají, ale myslím si, že je Krnov dokáže potrápit.

Tip: výhra hostů