0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky na jaře jedou, tentokrát vyhrály v Jindřichově


Branky


10

Jindřichov si nechal po půlhodině zbytečně vyloučit jednoho hráče. Zlatníky přesilovku využily a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky po poločase vedly

Jindřichov přivítal na svém trávníku mužstvo ze Zlatníků. Do zápasu vstoupila aktivněji domácí ekipa. Hned v desáté minutě se dostal za hostující obranu Andráško, kterého vychytal gólman Klimeš. Klíčový okamžik zápasu přišel po půlhodině hry, když se zcela zbytečně nechal vyloučit domácí Tilkeridis. Nejdříve byl faulován samostný Tilkeridis Martinem Bláhou, který za faul obdržel žlutou kartu. Tilkeridis ale zbytečně oplácel, a obdržel hned kartu červenou. Hosté přesilovku hned vzápětí využili, když po lajně zatáhl balon Martin Bláha, jenž našel na penaltě Levaye, který střelou k tyči protrhl střeleckou smůlu – 0:1. Jindřichov tato situace opařila, a Zlatníky si do konce poločasu svůj náskok bezpečně hlídaly. 

Zlatníky výhru pojistily

Druhý poločas začal hodně kostrbatě a bojovně. Zlatníky pak v 64. minutě vybojovaly rohový kop, který střídající Pospíšil posadil na hlavu Dočkala, jež poslal míč na vzdálenější tyčku – 0:2. V závěru zápasu ještě domácí zazlobili třemi šancemi. Nejdříve přistál rohový kop na hlavě kapitána Boháčka, ale Klimeš dokázal míč vytěsnit nad branku. Za chvíli šel sám na Klimeše střídající Zawadski, ale Klimeš dokázal jeho úmysl přečíst. V poslední šanci se objevili Boháček se Šmidem, ale oba nedokázali trefit míč. Zlatníky si po výhře připsaly další tři důležité body. 

 

Jindřichov jede příští kolo do Hlavnice. Zlatníky budou hostit Velké Heraltice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Začali jsme aktivněji. Po půlhodině se nechal zbytečně vyloučit Tilkeridis a soupeři se podařilo přesilovku hned využít. Ve druhé části jsme se snažili ještě s tím něco udělat, dostali jsme ale druhou branku. V závěru jsme ještě mohli výsledek korigovat, ale nedali jsme žádnou šanci.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Opět se budu opakovat, co jsme poržívali na podzim, to prožíváme v opačném gardu na jaře. Dáváme šťastné góly, soupeř je vylučová. Tyto body jsou velmi důležité a já jsem spokojený.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - J. Adamec [-] , P. Táborský [-] (46. T. Kusenda [-] ) , J. Hanslík [-] (64. J. Hanslík [-] ) , J. Hanslík [-] (7. M. Zawadzki [-] ) , P. Lapuník [-] , K. Barvík [-] (80. J. Sklenařík [-] ) , M. Šmíd [-] , P. Andráško [-] , V. Boháček [-] , M. Tilkeridis [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Uvíra [-] , V. Dočkal [-] (53. T. Vincker [-] ) , T. Němčík [-] , M. Levay [-] (62. M. Jaroš [-] ) , L. Němčík [-] , R. Bláha [-] , V. Ležák [-] , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] (62. P. Pospíšil [-] ) , J. Klimeš [-] (87. Š. Holuša [-] )

ŽK: 60. V. Boháček - 29. M. Bláha , 32. V. Ležák , 68. L. Němčík . ČK: 29. M. Tilkeridis .
Hráči zápasu: M. Šmíd - R. Uvíra , R. Klimeš .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: MINICH Marian - LÁRYŠ Vít, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Lauček
Tip experta: výhra domácích

1:0 - Očekávám vyrovnanou bitvu, ale Jindřichov zvítězí.

Tip: výhra domácích