3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov doma přehrál Zlatníky


Branky


31. P. Pizur , 73. P. Pizur , 77. J. Kuric - 87. T. Vincker
13

Budišov se dostal během zápasu do tříbrankového vedení. Zlatníky už jen dokázaly korigovat v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do vedení

Budišov přivítal v neděli mužstvo ze Zlatníků. Budišov od počátku tvrdil muziku na hřišti. Do první šance se dostal ale až v 18. minutě, když dostal Kuric balon do běhu, ale vychytal ho brankář Klimeš. Budišov se dostal do vedení po půlhodině hry, když Dvořák krásně uvolnil Kurice, který potáhl balon napravo a předložil míč jako na zlatém podnosu Pizurovi, který už měl lehkou práci zasunout balon do sítě – 1:0. Za tři minuty mohlo být pro hosty ještě hůře, když po rohovém kopu Černocha střílel do břevna Kuric, a odražený míč přistál u Dvořáka, kterého vychytal brankář Klimeš. Zlatníky se za celý první poločas dostaly jen ke dvěma standardkám, které si ale dokázal stáhnout brankář Matěj Němeček. 

Budišov náskok navýšil

Ve druhém poločase pokračoval Budišov v aktivním výkonu. Jeho tlak ale velmi dlouho končil před vápnem hostujícího celku. Další branku přidal Budišov až dvacet minut před koncem zápasu, když se odražený balon dostal k Pražákovi, který nabil Pizurovi, který vymetl všechny pavučiny v hostující bráně – 2:0. Za pět minut potáhl balon po pravé straně, načechral míč na Kurice, který se po své střele radoval z branky – 3:0. Dvě gólovky pak spálil hostující Levay, kterému vždy jeho pokus mířící do branky zablokovala domácí defenziva. Zlatníky se dokázaly gólově prosadit až tři minuty před koncem, když Bláha uvolnil Vinckera, který si udělal dva hráče a levačkou poslal míč k tyči – 3:1. V samém závěru ještě mohl zápas zdramatizovat Vincker, který ale zazmatkoval ve vápně a z příležitosti nic nebylo. 

 

Budišov jede v příštím kole do Hlavnice. Zlatníky budou hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas byl v naší režii. Zlatníky sice měly nějaké šance, ale s těmi jsme si dokázali poradit. Proto zůstaly všechny body v Budišově.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Do Budišova jsme jeli překvapit, ale nepovedlo se to. Budišov byl lepším týmem, ale my jsme je dost dlouho dokázali nepříjemně kousat. Prohru beru se ctí. Soupeři gratuluji k výhře. My jedeme dále.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - E. Levák [-] , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , J. Dvořák [-] (52. V. Hudeček [-] ) , A. Levák [-] (67. P. Oleják [-] ) , T. Černoch [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - R. Uvíra [-] (82. M. Jaroš [-] ) , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (82. Š. Holuša [-] ) , T. Němčík [-] , M. Levay [-] (88. A. Zahel [-] ) , M. Bláha [-] (63. O. Kořínek [-] ) , T. Vincker [-] , J. Klimeš [-] , P. Pospíšil [-] (46. D. Bláha [-] ) , J. Morys [-]

ŽK: 85. E. Levák - 61. R. Chmel , 66. V. Dočkal , 88. T. Vincker .
Hráči zápasu: M. Pražák , P. Pizur - R. Klimeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAI Martin - SIKORA Patrik, ŠIPLÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matěj Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Tady tipují asi jen podle tabulky, nevím neznám ani jeden tým, neměl jsem štěstí pro tím nastoupit, ale doma se body sbírají, takže za mě domácí.

Tip: výhra domácích