2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 18:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vyválčil tři body v Jindřichově


Branky


12

Jindřichov se v prvním poločase dvakrát dostal do vedení. Ve druhé části se ale hostům z Krnova dvěma góly podařilo otočit skóre a připsat si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o jednu branku

V dvakrát odloženém zápase přivítal netradičně Jindřichov ve středu mužstvo z Krnova. V prvním poločase se hrála víceméně vyrovnaná partie. Do prvních dvou pološancí se dostal Krnov, ale nic z toho nebylo. Do vedení se tak dostala domácí družina, když dlouhý nákop propadl až k Barvíkovi, který tváři v tvář brankáři Moškořovi uklidil zkušeně balon do sítě - 1:0. Krnov hned za minutu zareagoval dalekonosnou střelou SKlenaříka. Vyrovnávací branka pak přišla ve 27. minutě, když centr Gramela našel ve vápně samotného Kovala, který nejdříve nastřelil tyčku a pak díky dostatku času dokázal míč dopravit do sítě - 1:1. Jindřichov ale hned za tři minuty dokázal jít znovu do vedení, když Zawadski posunul míč po lajně na Barvíka, na jehož centr si sbeěhl až z obrany Táborský a hlavou zatloukl míč do brány - 2:1. Ve 39. minutě pak Gramelův přímý vyrazil brankář Zábranský na roh. Z něho se odražený míč dostal ke Kovalovi, jehož pokus Zábranský chytil.

Krnov otočil skóre v poslední čtvrthodině

Ve druhém poločase převzal taktovku Krnov. Hosté hned z kraje zahrozili střelou Gramela zpoza šestnáctky, kterou Zábranský chytil. Pak velmi dlouho dokázl Jindřichov držet Krnova na dostřel své branky. Postupně však domácím začaly docházet síly a mladící z Krnova toho dokázali využít. V 74. minutě vysunul N' Da Fromanger Kovala, který i s pomocí tyčky dopravil balon do brány - 2:2. Pět minut před koncem pak Krnov otočil zápas ve svůj prospěch, když Říka narýsoval kolmici na Hoška, jemuž ještě Zábranský dokázal změnšit střelecký úhel, a míč vyrazit. Ten se však dostal k Čevelovi, který ho dopravil do odkryté domácí branky - 2:3. V závěru utkání pak ještě mohl Jindřichov vyrovnat, ale Zawadski místo přihrávky na lépe postaveného spoluhráče volil střelu, kterou mu brankář Moškoř zpacifikoval. Krnov pak už tři body dokázal taktickým způsobem udržet.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): První poločas byl takový vyrovnaný. Hosté asi byli lepší na míčí, my jsme bránili a hráli na dlouhé nákopy. To se nám dařilo a po poločase jsme vedli o branku. Ve druhém jsme chtěli začítm opatrně a nedostat brzy branku, což se nám podařilo. Bohužel jsme odpadli fyzicky, a po našich chybách hosté otočili. Asi vyhráli zaslouženě.

FK Krnov B
Martin Lhotka (trenér): V prvním poločase to byl vyrovnaný zápas, takže by to mus slušela spíš remíza. Ve druhé části jsme převzali iniciativu, domácí jsme k ničemu nepustili, ale bez šance. Teprve v zápvěru zápasu se nám podařilo nejdříve vyrovnat, a pak strhnout výhru na naší stranu.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Kuřec [-] , M. Zawadzki [-] (90. D. Tilkeridis [-] ) , P. Táborský [-] (59. P. Andráško [-] ) , M. Tilkeridis [-] , T. Kusenda [-] , J. Sklenařík [-] , P. Lapuník [-] , K. Barvík [-] (77. L. Pospíšil [-] ) , M. Šmíd [-] , V. Boháček [-]

FK Krnov B
D. Moškoř [-] - D. Čevela [-] , P. Baczke [-] , M. Burian [-] , . Fromanger [-] - A. Novotný [-] (67. J. Mlčoušek [-] ) , A. Říha [-] , J. Koval [-] , J. Grulich [-] (59. T. Kolbasa [-] ) - M. Sklenařík [-] , L. Gramel [-] (80. D. Hoško [-] )

ŽK: 75. V. Boháček , 78. J. Sklenařík , 90. M. Kuřec - 54. J. Grulich .
Hráči zápasu: P. Lapuník - J. Koval .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - MINICH Marian, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Pokorný
Tip experta: remíza

Remíza. Takové další derby v 1.B třídě. Krnov bude chtít napravit minulý zápas, ale na hřišti Jindřichova to nebude vůbec jednoduché, za mě tedy remíza.

Tip: výhra domácích