2:2
(0:1)
4. M. Mitura
90. A. Ondra (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky vybojovaly bod v Heralticích


Branky


58. D. Klein , 89. D. Šimon - 4. M. Mitura , 90. A. Ondra (p.)
13

Po poločase hosté vedli. Pak se domácí podařilo skóre otočit, ale poslední slovo měli opět hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky šly do vedení

Vedoucí celek tabulky z Velkých Heraltic přivítal na svém hřišti mužstvo z Krásných Louček. Hosté přijeli pouze ve dvanácti hráčích a přizpůsobili tomu taktiku. Po celý zápas se bránili. Přesto to byly ony, které šly do vedení, když Valchař zahrál špatnou malou domů, míč vystihl Michal Mitura a střelou podél brankáře Patrika Kleina poslal balon do vedení – 0:1. V dalším průběhu prvního poločasu to byli už domácí, kdo diktoval tempo hry. Góla však Heraltice nevstřelily. Nejblíže brance byl Válek, který orazítkoval pouze břevno. Dále velmi těsně střílel z přímého kopu Návrat. Neujaly se ani střely Návrata a Rolného, jenž těsně minuly tyčku.

Heraltice otočily, Loučky vyrovnaly

I ve druhé půli začaly aktivněji Heraltice. Hned zkraje druhého poločasu rozezvučel Daniel Klein břevno hostující svatyně. Heralticím se podařilo vyrovnat až skoro po hodině hry, když Daniel Klein poslal přímý kop tvrdou a nechytatelnou střelou přesně k tyči – 1:1. Heraltice vystupňovaly tlak, hosté se bránili leckdy v osmi až devítích hráčích. Ale překonat tuto pevnou obranu se domácím velmi dlouho nepodařilo. Teprve v 89. minutě se dostal přetažený centr k Šimonovi, který se zbavil protihráče a zasunul míč k tyči – 2:1. Hosté ale hned z rozehrávky vnikli do vápna, kde byl po nahrávce Ondry faulován Juřina a Ondra proměněnou penaltou zajistil Loučkám tři body z horké půdy ve Velkých Heralticích – 2:2.

 

Velké Heraltice jedou příští zápas do Krnova. Krásné Loučky budou hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Krásné Loučky se dostaly do našeho vápna dvakrát a daly dva góly. My jsme je tlačili celý zápas, ale našim mladým klukům chybí zatím síla zápas strhnout a ubojovat na svou stranu.

TJ Sokol Krásné Loučky
Lukáš Mitura (hráč): Bylo nás dvanáct. Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy. Takže jsme se po celý zápas bránili. Myslím, že jsme domácí ale do moc šancí nepustili. Bod bereme.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - V. Valchař [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (82. J. Piatkevič [-] ) , J. Košárek [-] , D. Klein [-] (87. V. Kocián [-] ) , M. Návrat [-] , M. Lauček [-] (70. D. Šimon [-] ) , A. Vucak [-] (46. J. Tesař [-] ) , D. Ladner [-] , M. Rolný [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - O. Ručka [-] , M. Mitura [-] (79. J. Urban [-] ) , L. Mitura [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 50. D. Klein , 75. P. Klein - 88. L. Mohyla .
Hráči zápasu: D. Ladner , D. Šrek - A. Ondra .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - GALVAS Michal, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

21. 4. 2023 06:58
Vyhra domácích. Pánové mají pořádně natrénovano!

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Zápas mezi prvním a třetím, oba kvalitní týmy, ale Heraltice jsou za mě v této soutěži jinde, a navíc hrají doma. I když Loučky mají kvalitní tým, tak bohužel v Heralticích se nevyhrává.

Tip: výhra domácích