Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 14:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lichnov vydřel tři body


Branky


10

Domácí dvakrát prohrávali, přesto dokázali zápas zvrátit pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Lichnov na svém trávníku přivítal družstvo z Velkých Hoštic. Hosté vstoupili do zápasu aktivněji. Po sedmi minutách našel dlouhý pas Czerného Pavelka, který si zaseknul, zbavil se stopera a skóroval – 0:1. Domácí branka soupeře na nějakou dobu zmrazila. Hosté se pak dostávali do šance Czerným, který místo střely volil nahrávku do ofsajdového postavení. Domácí pak začali trošku víc tlačit. Vypracovali si několik rohů. Na konci prvního poločasu si na nacvičený rohový kop kapitána Bartoníčka naběhl Pokorný a nezadržitelně poslal balon do brány – 1:1. Poločas tak skončil nerozhodně. 

Lichnov dal o jednu branku navíc

I vstup do druhé půle vyšel lépe hostům, když po individuální akci poslal Janků centr na zadní tyč, kde jej rybičkou umístil do sítě kapitán Pavelek – 1:2. V 55. minutě pak Pavelek našel Janků, který ho posunul na Czerného, jenž ho vrátil Pavelkovi, jehož centr našel Olšera, jehož pokus vychytal Ondrusz. V 67. minutě se po vyraženém kopu domácích nedomluvili hostující stopeři Czerný s Dombkem, kteří museli faulovat Bartoníčka ve vápně. Sám postižený pak s přehledem proměnil penaltu – 2:2. Za šest minut míč rozhodčího rychle a chytře rozehrál Bartoníček na Pokorného, který přeloboval brankáře Maňáka – 3:2. V závěrečné desetiminitovce pak vychytal Ondrusz Watzlawika a neujala se ani střela Tietze. Lichnov tak mohl slavit vydřené tři body.

 

Lichnov jede příští kolo do Zlatníků. Velké Hoštice budou hostit Jindřichov.

 

FOTO: Jakub Hrubý



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Brzy jsme dostali prvního góla a po celý první poločas jsme byli takový nervózní. Ještě, že jsme stihli před koncem poločasu vyrovnat. Druhý poločas začal stejně jako první. Naštěstí jsme obrátili a ubojovali jsme to. Výkon nebyl tak dobrý, jako před týdnem v Krnově.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Byla to úplně zbytečná prohra. Dvakrát jsme vedli, kluci bojovali, ale domácí dali o jednu branku navíc, a proto vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - K. Podaný [-] , J. Dankovič [-] , J. Slepička [-] , M. Lazar [-] - M. Pokorný [-] , O. Bartoníček [-] , J. Podaný [-] , J. Konvička [-] (59. J. Neumayer [-] ) - P. Zahradník [-] , A. Sojčák [-] (29. D. Říha [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - T. Svrček [-] , F. Dombek [-] , P. Stoklasa [-] (72. P. Novák [-] ) , M. Janků [-] , P. Pavelek [-] (82. M. Židek [-] ) , A. Fabisz [-] , V. Olšr [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-]

ŽK: 74. M. Lazar - 74. P. Pavelek .
Hráči zápasu: O. Bartoníček - P. Pavelek , M. Maňák .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: KARAS Michal - KUBÁČEK Vojtěch, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Matěj Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Budeme chtít navázat výkonnostně na minulý zápas, na domácí půdě bereme jen tři body.

Tip: remíza