Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hošticím zazpíval kanár ve Slavkově


Branky


14

Slavkov nasázel soupeři šest branek a zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o čtyři branky

Slavkov na svém hřišti v neděli hostil mužstvo z Malých Hoštic. Domácí začali zostra a hned ve třetí minutě se dostali do šancí David Marek a kanonýr Urban. Oba byli neúspěšní. Ve 12. minutě se opřel po rohovém kopu Jana Krále do míče hlavou Hendrych a otevřel skóre zápasu - 1:0. Hoštice mohly srovnat ve 20. minutě, ale střela Adamčíka skončila pouze na tyči. Za čtyři minuty vysunul Heinzke pasem Schneidera, který nahrávkou přes celé vápno našel na zadní tyči Urbana, který uklízel do prázdné branky - 2:0. Po půlhodině hry rozehrál Jan Král rychle přímý kop na Kunce, který pláchl hostující obraně a gólově namazl Urbanovi, který si pojistil vedení v tabulce kanonýru - 3:0. Ve 33. minutě začala akce u Hendrycha, a pokračovala přes Kunce k Urbanovi, jehož lob nastřelil jen tyčku. Ve 36. minutě pak začala kombinace u Tomáše Marka, a pokračovala sólem Kunce, jenž předložil přesnou nahrávku Schneiderovi, který upravil na 4:0. Pět minut před koncem pak přímý kop Schneidera skončil těsně vedle hostující tyčky.

Slavkov výhru navýšil

Hned na startu sruhé půle mohl zkompletovat hattrick Uban, ale tentokrát selhal. V 52. minutě pak poslal přímý kop hostujícího Šafarčíka nohou do tyče Droppa. V 56. minutě utekl po lajně Jan Král, jehož nahrávku si zpracoval Urban, jehož střelu dokázal Honka vyrazit a pohotový Quis vrátil balon do sítě - 5:0. Po hodině hry pak nenápadný přímý kop Heinzkeho propadl Honkovi mezi nohami do sítě - 6:0. V 64. minutě přišla velká chvíle veterána Obludníka, který ale svou střelou mířil pánubohu do oken. Dvacet minut před koncem skončila střela hostujícího Greška nad břevnem.  Za pět minut pak po akci dvojice Jan Král a Žilka přeloboval branku Jonáš Král. Deset minut před koncem přišla druhá možnost kapitána Obludníka po velmi dlouhé době dopravit míč do sítě, ale bohužel mu opět nebylo souzeno zvednout radosti ruce nad hlavu. V závěrečné desetiminutovce mohly Hoštice třikrát snížit. Nejdříve Šafarčík protáhl střídajícího brankáře Borče. Pak střílel Greško vedle. A poslední slovo měl Šarafčík, který pálil vedle tyčky. 

 

Slavkov jede příští kolo do Opavy. Malé Hoštice budou hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Co jsme chtěli dneska uhrát. to jsme uhráli. Jsem nadmíru spokojen se hrou i výsledkem. Chválím všechny hráče. Zůstali jsme na dostřel Velkým Heralticím.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Vcelku jednoznačný zápas pro domácí. Bez gólu se holt nedá vyhrát a chtěl bych pogratulovat soupeři k jednoznačné výhře.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] (70. A. Žilka [-] ) - M. Frey [-] (63. J. Král [-] ) , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , D. Marek [-] (46. J. Quis [-] ) , J. Schneider [-] , M. Soška [-] (20. T. Marek [-] ) , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-] , L. Kunc [-] (70. D. Borč [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - P. Stříbrný [-] (82. E. Vltavský [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , R. Režnar [-] (37. D. Greško [-] ) , M. Unruh [-] (62. Š. Teichmann [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] (82. J. Škrobánek [-] ) , A. Juřík [-] (46. J. Hronek [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

Hráči zápasu: J. Obludník .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - RAŽNÝ Jan, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Slavkov hraje v dobré formě a s Hošticemi si doma poradí.