1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov na jaře poprvé vyhrál


Branky


14

Po nerozhodné první půli, dali hosté ve druhé části dvě branky a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Velké Hoštice v sobotním odpoledni přivítaly na svém domácím hřišti mužstvo z Budišova. V prvním poločase se odehrávala na trávníku vyrovnaná partie. V první šanci se objevil po autu Beny Fabisz, jeho táhlá střela ze sedmé minuty jen těsně minula tyčku. Za dvě minuty po kombinaci dvojice Czerný a Uwira utekl po lajně Stříbný, ale jeho centr nenašel adresáta. Hosté se poprvé připomněli po čtvrthodině hry, když se přímý kop Černocha odrazil k Pizurovi, jehož střela zamířila vedle. Vedení se ujala těsně před půlhodinou hry družina trenéra Watzlawika, když Bensch vybojoval míč a jeho střela se zpátky odrazila k Uwirovi, který nahrál lépe postavenému Czernému, který uklidil balon prakticky do prázdné branky – 1:0. Ve 34. minutě měl vyrovnání na kopačce Pizur, ale jeho pumelice mířila jen do břevna. Budišov dokázal vyrovnat sedm minut před pauzou, když Aleš Levák vyslal přesným pasem za obranu Kurice, který s přispěním levé tyče poslal míč nechytatelně do sítě – 1:1.

Budišov rozhodl dvěma góly

Po nuceném vystřídání Stříbného a Uwiry, kteří jsou klíčovými domácími hráči, převtal taktovku zápasu Budišov. Deset minut po pauze se hostům povedl obrat v zápase, když Jan Němeček sklepl míč na Pražáka, který si navedl balon a krásnou střelou z dálky pokořil Maňáka – 1:2. Hosté pak pohodlně kontrolovali průbeh hry. Navíc domácím postupně začali docházet síly, takže na nějaký obrat nebylo pomyšlení. Pojistku pak přidal Budišov pět minut před koncem po akci Eduarda Leváka, který se po levé straně prosmýkl jak lasička do vápna, kde gólově oslovil Pizura, který se nemýlil – 1:3.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Zlatníky.



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Musím kluky pochválit za bojovnost. Do 70. minuty jsme hostům stačili, ale pak jsme odpadli. Bojovali jsme jako lvi, ale na Budišov to bohužel nestačilo.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Jsme rádi za první jarní výhru. Byly to perně vybojované tři body. Jsme za ně rádi.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Pavelek [-] , A. Fabisz [-] , V. Stříbný [-] (38. T. Svrček [-] ) , V. Olšr [-] , O. Uwira [-] (46. M. Kaluža [-] ) , P. Bensch [-] , J. Bena [-] (72. M. Duda [-] ) , J. Tietz [-] (87. M. Židek [-] ) , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Pizur [-] , A. Levák [-] (53. V. Hudeček [-] ) , J. Kuric [-] (66. J. Dvořák [-] ) , M. Pražák [-] (84. D. Huťa [-] ) , E. Levák [-] , T. Černoch [-] , J. Vondrouš [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 82. D. Watzlavik , 83. M. Duda - 61. J. Němeček , 61. P. Pizur , 71. V. Hudeček .
Hráči zápasu: M. Maňák - M. Pražák .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: remíza

Budišov musí bodovat, ale na hřišti Hoštic to nebudou mít jednoduché.