2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov splnil roli favorita


Branky


4. M. Cabal , 59. P. Šanda - 16. R. Urban , 21. L. Kunc , 56. R. Urban , 92. J. Král
15

Bruntál sice vedl, ale Slavkov dokázal otočit třemi góly. Bruntál sice ještě snížil, ale v nastavení jistil výhru Král.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Bruntál přivítal na svém trávníku druhý Slavkov. Úvod zápasu vyšel lépe domácí družině, když už ve třetí minutě Šanda obešel tři hráče a nezištně nahrál Cabalovi, který zkušeně pokořil brankáře Košárka - 1:0. V osmé minutě se řítil na Košárka po chybě hostující obrany zcela sám Orság. Brankář hostů musel zatáhnout na záchrannou brzdu a Orsága faulovat. Domácí lavička signalizovala, že k faulu došlo ve vápně. Rozhodčí ale ukázal, že před vápnem a udělil Košárkovi žlutou kartu. Z přímého kopu pak nic nebylo. Slavkovu se povedla v 15. minutě akce, když Kunc přihrál Janu Královi, který skvostně našel Urbana, který prokázal proč je nejlepším střelcem soutěže - 1:1. Hosté ožili a za pět minut vystřeli zpoza vápna Schneider, brankář Zicha jeho pokus pouze vyrazil a rychlonohý Kunc vrátil balon do sítě - 1:2. V závěru poločasu ještě Zicha vytáhl skvělý zákrok proti střele Jana Krála mířící pod břevno. 

Slavkov se protrápil k výhře

Po deseti minutách druhé půle přidala hostující družina třetí branku, když na dva dotyky se dostal míč od Tomáše Marka přes Hendrycha až ke Kuncovi, který nasadil forsáž a zpětnou nahrávkou našel Urbana, který dal svůj druhý gól v zápase - 1:3. Po hodině hry krásně napřáhl domácí Šanda a křižnou střelou snížil stav zápasu - 2:3. Domácí se dostali na koně a začali hostům zatápět. Nevyužili ale několik svých šancí. Hosté se začali bát o výsledek. Klid do jejich řad přišel až v nastavení, když Jonáš Král vybojoval míč a nezištně ho nahrál Janu Královi, který blafákem pokořil brankáře Zichu - 2:4.

 

Bruntál jede příští kolo do Krásných Louček. Slavkov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Šli jsme do vedení. Pak rozhodčí odpustil hostům jasnou penaltu, a dal jen žlutou kartu brankáři místo červené. To dost ovlivnilo zápas. Hosté pak otočili. Zaspali jsme i úvod druhé půle a dostali další branku. Pak jsme sice snížili, ale nedali jsme další šance. V závěru jsme po chybě dostali rozhodující branku. Slavkov mě moc nepřesvědčil.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Nastoupili jsme dost vlažně a dostali branku po naší chybě. Po čtvrthodině jsme vyrovnali a začali jsme hrát fotbal a otočili skóre. Ve druhé půli jsme hráli staticky, ale dali jsme třetí branku. Místo aby nás to nakoplo, tak jsme dostali gól a dostali soupeře na koně. Uklidnili jsme se až v nastavení. Jeli jsme pro tři body, a ty jsme získali, ale dobrá hra to nebyla.



Sestavy


MFK Bruntál B
M. Zicha [-] - P. Šanda [-] , Z. Orság [-] , O. Krywda [-] (85. S. Slovák [-] ) , F. Pawlita [-] , M. Cabal [-] , R. Hapka [-] , J. Duhajský [-] (65. M. Černohorský [-] ) , T. Rožnovský [-] (72. J. Kaluža [-] ) , R. Kovář [-] (46. D. Deák [-] ) , F. Stoklasa [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - L. Kunc [-] (66. J. Quis [-] ) , M. Soška [-] (10. T. Marek [-] ) , R. Hendrych [-] , D. Marek [-] , R. Urban [-] (87. J. Král [-] ) , J. Král [-] , M. Frey [-] , P. Heinzke [-] , J. Schneider [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 33. R. Kovář , 61. F. Stoklasa , 83. F. Pawlita - 9. P. Košárek , 79. R. Hendrych .
Hráči zápasu: M. Zicha - R. Hendrych .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MACHALA Petr - MATULA Sebastián, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Juřina
Tip experta: výhra hostů

Ve stejný čas hraje i “áčko“ Bruntálu a čekám oslabenou sestavu domácích. Hosté budou chtít udržet krok s Heralticemi. V Bruntále je nečeká nic snadného, ale i tak si myslím že vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů