F. Kudla 65.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov vyhrál nejtěsnějším rozdílem


Branky


65. F. Kudla
14

Vítkov dokázal narozdíl od soupeře vstřelit jednu branku a proto si připsal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V dohrávaném zápase 17. kola hostil Vítkov mužstvo z Velkých Hoštic. Hrál se důrazný a bojovný zápas s šancemi na obou stranách. První ohrozil brankáře Vítkov, ale Fabíkův pokus vychytal brankář Maňák. Za minutu na druhé straně našel Watzlawik rozběhnutého Pavelka, jeho Snašel dokázal vylapat. Ve 14. minutě hostující Czerný odcentroval a Stříbný pálil nad bránu. Hned za minutu posunul Stoklasa míč na Stříbného, jeho centr zakončil efektními nůžkami Pavelek vedle. Po půlhodině po centru Jakub Hučika střílel těsně vedle Kudla. Za tři minuty pumelici Krásy vytěsnil na rohový kop brankář hostů Maňák. Poslední šanci poločasu měl domácí Kudla, který utekl hostující obraně, ale cílené zařízení mu bylo malé. 

Vítkov rozhodl

I druhý poločas pokračoval v obdobném duchu jako ten první. Hned z jeho kraje zkušený Krása orazítkoval břevno hostující svatyně a následný gól nebyl uznán pro postavení mimo hru. Ve 48. minutě zahrával hostující Czerný rohový kop, ale Pavelek hlavičkoval těsně vedle. Za čtyři minuty po samosttné akci šla střela Pavelka nad domácí branku. Za domácí odpověděl nepřesnou střelou Prda. V 58. minutě nachystal Bensch obrovskou šanci pro Czerného, kterého brankář Snášel vynuloval. V 65. minutě přišel rozhodující okamži zápasu, když střídající Pavlíček sklepl na Kudlu, ktrerý dostal balon za záda Maňaka - 1:0. Vedení pak mohl navýšit opět Kudla, který šel sám na gólmana, ale v poslední chvíli mu křižující obránce míč vypíchl skluzem. Deset minut po individuální akci těsně minul bránu hostující Uwira. Do poslední příležitosti se dostal Pavlíček, ale s jeho slabou střelou neměl Maňák problémy. Vítkov si tak připsal nejtěsnější výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Dneska to bylo hodně oddřené a vybojované vítězství. Zápas to byl bojovný, vyrovnaný. Oba soupeři měli šance. My jsme naštěstí jednu využili a vyhráli jsme.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Byl to typický remízový zápas. My jsme bohužel udělali jednu chybu a ta byla potrestaná. Své dvě velké šance jsme nezužitkovali. Fotbal je někdy krutý.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - J. Hučík [-] (65. L. Pavlíček [-] ) , K. Krása [-] , F. Kudla [-] (85. J. Dohnálek [-] ) , P. Prda [-] , K. Špok [-] , J. Mička [-] , D. Fabík [-] , Š. Hučík [-] , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Bensch [-] , T. Svrček [-] , P. Stoklasa [-] (62. O. Uwira [-] ) , P. Pavelek [-] , A. Fabisz [-] , V. Stříbný [-] , J. Bena [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-]

ŽK: 45. K. Krása , 67. L. Pavlíček - 73. P. Pavelek .
Hráči zápasu: F. Kudla - P. Bensch .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: GALVAS Michal - MORAVEC Roman, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tadeáš Juřina
Tip experta: výhra domácích

Vítkov si bude po výprasku z Krnova chtít napravit chuť a všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích