3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby vyznělo po Malé Hoštice


Branky


14

Po prvním poločase svítilo na tabuli skóre 0:0. Teprve po pauze začali padat góly a to do sítě hostů. Nakonec zápas skončil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Na derby zápas mezi Malými a Velkými Hošticemi dorazila slušná návštěva. Aktivněji začala hostující družina, když po úniku Stříbného po lajně střílel Bensch a jeho pokus vyrazil brankář Honka na rohový kop. Domácí se zastřelovali ve 14. minutě střelou Suchánka, která ale mířila vedle brány. Ve 25. minutě pak bomba Stříbného skončila těsně vedle domácí brány. Za deset minut se dostal k balonu Klinger a jeho střela zatřásla břevnem hostující brány. Pět minut před pauzou hlavičkoval vedle branky domácí Chřibek. V závěru poločasu pak Stříbný utekl domácí obraně, ale jeho střelu vytáhl Honka na rohový kop. 

Malé Hoštice daly tři branky

V úvodu druhé půle se dostal k míči Šafarčík, a jeho nepříliš tvrdá střela zaskočila gólmana Maňáka – 1:0. To se ukázalo jako klíčový moment zápasu, který hosty zlomil. V 51. minutě přímý kop domácího Chřibka skončil jen těsně nad břevnem. Po hodině hry se domácí dostali do dvoubrankového vedení, když hlavičku Chřibka ještě Maňák vyrazil, ale na dorážku stejného hráče už byl krátký – 2:0. Po této brance se snažili hosté tlačit, ale jejich snaha končila před domácím vápnem. Hosté pak hru ještě více otevřeli. V nastavení pak vletěl do hostujícího vápna Šafaračík, kde byl faulován a nařízenou penaltu zkušeně proměnil Chřibek – 3:0.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Zlatníků. Velké Hoštice budou hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Do třicáte minuty to byl vyrovnaný zápas. Pak jsme přebrali iniciativu a po brance Šafarčíka jsme měli zápas zcela pod kontrolou. Hráčům bych chtěl poděkovat, že plnili taktické pokyny trenérů. Myslím, že je to naše první historické vítězství v derby.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): První poločas byl velmi dobrý. Ve druhém rozhodla chyba gólmana. Výsledek 3:0 je pro nás ale krutý.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , R. Režnar [-] (64. P. Stříbrný [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] (64. V. Hrda [-] ) , A. Juřík [-] (86. M. Holčapek [-] ) , R. Suchánek [-] (89. A. Rychlý [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Stoklasa [-] , M. Czerný [-] , O. Uwira [-] (76. M. Duda [-] ) , P. Bensch [-] (61. J. Bena [-] ) , P. Pavelek [-] , J. Tietz [-] , V. Stříbný [-] (61. V. Olšr [-] ) , D. Watzlavik [-] , M. Kaluža [-] (57. T. Svrček [-] ) , A. Fabisz [-]

ŽK: 48. D. Pospěch , 83. R. Suchánek - 86. V. Olšr , 92. P. Pavelek .
Hráči zápasu: A. Juřík , J. Chřibek .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: SMETANA Patrik - SIKORA Patrik, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: remíza

Velké derby hned na úvod jara. Oba týmy mají velmi vyrovnané statistiky, podobné postavení v tabulce a i zápas se ponese ve stejném duchu a skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích