2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice poprvé prohrály


Branky


13

Vítkov doma vedl o dvě branky. Heraltice snížily, ale na víc se nezmohly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl

Vítkov ve svém prvním zápase přivítal na svém hřištim lídra tabulky z Velkých Heraltic. Vstup do zápasu vyšel lépe družině trenéra Böhma. V 6. minutě sice správně rozhodčí neuznali branku Faldýna pro postavení mimo hru. V 11. minutě ale už mohli domácí zvedat ruce nad hlavu, když Jakub Dohnálek namazal svému bratru Lukášovi, jenž nechytatelnou střelou z hranice šestnáctky nedal brankáři Patriku Kleinovi žádnou šanci – 1:0. Ve 25. minutě navíc po rohovém kopu nastřelil kapitán Mikulenka nohou tyčku. Další branku přidal Vítkov po půlhodině hry, když nákop Jakuba Dohnálka přetavil v branku zkušený Špok – 2:0. Teprve nyní se probudili i hosté. Těm se těsně před přestávkou křižnou střelou Návrata podařilo snížit skóre – 2:1.

Skóre se už nezměnilo

I úvodní desetiminutovka druhého poločasu vyšla lépe Vítkovu. V úvodu opět správně rozdhočí neuznal branku domácímu Špokovi pro ofsajd. Za deset minut přehodil hostující branku Jakub Dohnálek. Poté už taktovku zápasu převzali hosté z Heraltic. Ti se dostali do dvou nájezdů. Nejdříve Daniel Klein netrefil branku. Poté Košárek volil přihrávku pod sebe, Na ní však nedosáhli postuoně Daniel Klein a Kocián. Další šance zahodili Košárek a Piatkevič hlavou. V poslední minutě ještě ve výhodné pozici z přímého kopu nastřelil Návrat pouze zeď. Vítkov pak už dospěl ke třem bodům. 

 

Vítkov jede příští kolo do Krnova. Velké Heraltice budou hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Měli jsme dobrý vstup do zápasu. Do půlhodiny jsme dali dva góly. Pak jsme nechali soupeře hrát a ten před přestávkou snížil. Vyšel nám i vstup do druhé půle, ale asi od šedesáté minuty jsme opět nechali hrát soupeře a snažili se hrát na brejky. Podržel nás brankář. Musím pochválit kluky, kteří to celé odmakali.

TJ Sokol Velké Heraltice
Marek Štěpán (trenér): První poločas byl z naší strany hodně vlažný a soupeř se ujal dvoubrankového vedení po naších chybách. Pak jsme už začali hrát naši hru a snížili jsme. Ve druhé části jsme už byli lepší, ale nedali jsme dva samostatné nájezdy a ani tři šance a poprvé jsme prohráli.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - M. Bek [-] , K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , L. Dohnálek [-] , K. Špok [-] (90. V. Ondřej [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (62. P. Prda [-] ) , A. Faldýn [-] (84. T. Kristián [-] ) , F. Kudla [-] (46. J. Hučík [-] )

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , D. Šrek [-] (46. M. Zemborski [-] ) , D. Zvardoň [-] (82. A. Vucak [-] ) , J. Piatkevič [-] (65. V. Kocián [-] ) , D. Válek [-] (72. M. Lauček [-] ) , J. Košárek [-] (72. J. Tesař [-] ) , D. Klein [-] , M. Návrat [-]

Hráči zápasu: L. Dohnálek - D. Šimon .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - RITTER Jakub, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Tady to bude jasná záležitost a Heraltice již v prvním kole jasně zvítězí a vykročí si pro postup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích