2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice ztratila v Lučině dva body


Branky


4

Sobotní utkání na Lučině slibovalo souboj jedenácté Lučiny s třetí Bystřicí. Jak už tak ale ve fotbale bývá, favorit na konci utkání záváhal, a proto z venkovní utkání bere pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hosty poslal do dvougólového trháku Heczko

Podíváme-li se na tabulku 1.A třídy sk.B, měl být souboj Lučiny s Bystřicí jednoznačnou záležitostí ve prospěch hostů. To věděly i téměř dvě stovky lidí, kteří zavítali v sobotu odpoledne do lučinského areálu. Diváci mohli od začátku sledovat zvýšenou aktivitu bystřických. Hned v 1. minutě dala domácí obrana větší prostor Davidu Heczkovi, který z dvaceti metrů pořádně protáhl domácího brankáře Filipce. Hned o pár vteřin později se už ale hosté mohli radovat. Buryan našel za obranou Baduru a ten z první přiťukl Lukáši Baronovi. První ránu Barona nejdřív Filipec fantasticky vychytal. Na jeho dorážku už byl ale krátký - 0:1. Brzké vedení dodalo hostům klid na kopačky. V 5. minutě se skvěle prosmýkl po pravé straně Králíček, který následně vysunul Zabystrzana. Bystřická čtrnáctka pak v pokutovém územní našla volného Marosze, který v ideální střelecké pozici mířil vysoko nad bránu. Úspěšný nebyl ani rohový kop z 12. minuty. Baron v dobré pozici jen těsně minul levou šibenici Filipcovy branky. Hráči Lučiny se osmělili po čtvrt hodině hry, kdy musel nadvakrát chytat nepříjemnou střelu z dvaceti metrů Galusik. Lučinští najednou hýřili aktivitou. O pár vteřin později musel Galusik řešit nepříjemnou střelu Kalmuse. To bylo ale ze strany domácích na dlouho dobu vše. Ve 26. minutě se k míči dostal na patnácti metrech Heczko. Jeho střela však mířila vysoko nad Filipce. To ve 32. minutě bylo hostujícímu útočníkovi o poznání veseleji. David Heczko dostal průnikovou přihrávku mezi obránce od Barona, v kritické situaci zachoval klid a střelou k tyči poslal bystřické do dvoubrankového vedení - 0:2. Hosté byli při chuti. Ani dobrá střela levačkou Barona, ani Králičkova jedovka po dlouhém autu do tyče, a ani další samostatný nájezd Heczka však gólem neskončili. Do šaten tak šli oba týmy za stavu 0:2.

V závěru srovnal střídající Bubík

Do druhé půle vstoupil favorit opět aktivněji. Hne ze startu poločasu měl obrovskou šanci Filip Buryan. Toho našel dlouhým míčem za obranu Martinčík. Bystřická sedmnáctka nakonec Filipce překonal, ovšem jeho lob vykopl z brankové čáry jeden z lučinských obránců. Po dlouhé době se k příležitosti dostali také domácí. Hlavičkují Kalmus, ale po centru Blahuty trefil míč prachbídně. V 55. minutě Badura rozjel rychlý brejk rozehrávkou na Zabystrzana. Krajní záložník hostí se ocitl tváří v tvář Filipcovi a místo zakončení se rozhodl ještě přihrávat na dobíhajícího Heczka. Heczko ale v klíčové situaci míč nezpracoval, šlápl na něj a brejk byl rázem u konce. Bystřičtí v úvodních deseti minutách nevyužili dvě tutové šance na rozhodnutí zápasu. Domácí proto trestali. V 58. minutě překonal Galusika krásně umístěnou ranou z přímého kopu Kamil Tomíček - 1:2. To však nebylo ze strany Finstalu všechno. Domácí se najednou dostávali více na míč. Hru začali kontrolovat a tři minuty před koncem vyrovnali. Nedůslednost v bystřické obraně vedla k centru před Galusikovu bránu, kde si míč našel střídající Miroslav Bubík a hlavou srovnal skóre - 2:2. Bystřice si tak veze z Lučiny remízu, která je pro ně určitě ztrátou.



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář a sekretář klubu: Na krásu se nehraje, na šance také ne a tak bereme z Lučiny pouze bod. Po celé utkání jsme byli jasně lepším týmem, nedokázali jsme však proměnit množství velkých šancí. Domácí to v závěru utkání potrestali. (zdroj: tjfotbalbystrice.cz)



Sestavy


Finstal Lučina
J. Filipec [-] - J. Blahut [-] , K. Tomíček [-] , J. Myšinský [-] (74. M. Bubík [-] ) , M. Bláha [-] , M. Chlebek [-] , T. Krčmárik [-] , R. Kalmus [-] (83. J. Geleta [-] ) , K. Goroš [-] , R. Tomiček [-] , E. Smítal [-] (74. J. Bártek [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , D. Marosz [-] (62. J. Opluštil [-] ) , R. Badura [-] (81. A. Liberda [-] ) , A. Zabystrzan [-] , Š. Krátký [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Králíček [-] , I. Martinčík [-] , D. Heczko [-]

ŽK: 82. M. Bláha , 84. R. Tomiček - 64. F. Buryan , 77. L. Baron , 80. R. Badura .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: HERDA Tomáš - BERAN Jan, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, protože jsou v tabulce na tom lépe a myslím si, že by mohli získat venku 3 body.

Tip: výhra hostů