0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil bezbrankovou remízou


Branky


6

Sobotní souboj prvního s druhým týmem tabulky nakonec rozuzlení v podobě gólu nepřinesl. Oba týmy si ze zápasu odnášejí po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raškovice začaly aktivně, šance ztroskotaly na Pechovi

Hydrometeorologicky příznivé sobotní odpoledne ozdobil v 1.A třídě skupiny B šlágr kola. Cestu do raškovického areálu si našlo rekordních 206 diváků. Není se co divit. Raškovice doma neprohrály od 11. září, kdy si neporadily se Smilovicemi (2:4). Jejich herní pohoda byla od začátku znát i proti lídru tabulky. Domácí drželi míč na svých kopačkách, nutili soupeře k bránění v nízkém bloku a vytvářeli si tak územní převahu. Stonavští se dlouho do zápasu nemohli dostat. To, co je celý jaro zdobilo, tedy organizace hry a kompaktní pohyb a součinnost celého mužstva, jim v Raškovicích i vinou několika absencí chybělo. Raškovice se v průběhu poločasu čím dál tím snadněji dostávaly za soupeřovu obranu. Stonavě ovšem opět zachytal na jaře bezchybný Pecha, když zlikvidoval hned několik pokusů domácích. Hosté se také dostali do dvou slibných příležitostí. Ztroskotali ale na finálním řešení a brankář Pešák si tak s oběma poradil. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Největší šanci měl v závěru na hlavě Bednárek

Do druhého poločasu se hostující trenér Beneš rozhodl k jedné změně. Patrika Klodu nahradil Lukáš Graňák. A vyplatilo se. Stonavští měli ve druhém poločase již více míč na svých kopačkách a zlepšili se v mezihře a přechodové fázi. Poločas ovšem kromě pár náznaků a skvělých zákroků obou brankářů příliš nepřinesl. Jak v prvním poločase na straně Stonavy Pecha, tak na druhé straně chytající Pešák se v průběhu zápasu vyznamenali. Strážce raškovické svatyně si v průběhu druhé poločasu bezchybně poradil s obrovskými šancemi Uhera či Šišky. Možná největší příležitost měli na svých kopačkách naopak raškovičtí. V závěru druhé půle se dostali k rohovému kopu. Ten po centru mířil přímo na hlavu nikým nehlídaného Bednárka. Ten ovšem v klíčové příležitosti utkání mířil nad Pechovu bránu. Oba týmy se tak mohli rozejít smírně. Remízou se domácí odpoutali od třetích Dobratic. Stonava si naopak upevnila svou pozici na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Martin Cyroň, předseda klubu: Chtěli bychom poděkovat všem fanouškům , kteří dorazili na utkání a celé utkání nás hlasitě podporovali a vytvořili znovu domácí atmosféru. Věříme, že naši neporazitelnost v jarní fázi potvrdíme doma proti Smilovicím. (zdroj: facebook.com/SKStonava)



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] (67. O. Hyrník [-] ) , O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , J. Bednárek [-] , R. Koloničný [-] (78. D. Kulštejn [-] ) , A. Vojkovský [-] , R. Juřica [-] , T. Žáček [-] , J. Birčák [-]

SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Uher [-] , T. Mančar [-] , P. Šiška [-] , J. Hejda [-] , M. Koďousek [-] , M. Folwarczny [-] , D. Seriš [-] (63. R. Lipovský [-] ) , L. Němec [-] (78. P. Adamczyk [-] ) , P. Kloda [-] (46. L. Graňák [-] ) , M. Šiška [-]

ŽK: 66. A. Vojkovský , 82. O. Kacíř - 60. M. Koďousek , 80. R. Lipovský .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - BEDNÁŘ Marcel, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza