Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice doma zcela propadly


17

Výkony kozmického mužstva jsou nepředvídatelné. Zatímco v jiných kláních dokázalo mužstvo týmy dokonale zaskočit a proti některým zvučnějším soupeřům zahrát velmi slušnou partii, tak na domácí zápas se Starou Bělou budou chtít jejich příznivci rychle zapomenout. Tento duel se Kozmicím vůbec nepovedl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Bělá si otevřela střelnici

Přitom úvodní čtvrthodinka ničemu nenaznačovala, že by si měl prajzský tým odnést ze zápasu tak vysoký gólový příděl. Ba naopak, domácí Kozmice si v úvodní čtvrthodince vypracovaly dvě nadějné příležitosti k otevření skóre. Bohužel pro ně ani Felgenträger ani Daniel Mlýnek nenaložili s šancemi optimálně, jak by se jejich kvalitám slušelo. Do vedení šli naopak Ostravané. Úvodní branka Vidiševského padla po krásné kombinační hře, kdy hosté doslova rozložili domácí obranu na šroubky. Sám Vidiševský odstartoval svůj zápasový gólový koncert první trefou - 0:1. Po půlhodině hry potrestal autor úvodní trefy obrovskou chybu domácího stopera, když z nájezdu navýšil vedení - 0:2. Ani u třetí branky se domácí obrana nevyznamenala. Svůj gólový únik dokázal využít rovněž Miškařík a hosté rázem vedli o tři branky - 0:3. Ještě do poločasu stihl zkompletovat svůj hattrick Vidiševský, kterému to na hrotu očividně svědčilo - 0:4. 

 

Kozmice schytaly pěknou nadílku

Domácí tým vstoupil do druhé půle s cílem hrát otevřený fotbal, jako by se hrálo od stavu nula nula. Toto nastavení v hlavě se ukázalo účinným, neboť Kozmice dokázaly zkraje druhého poločasu korigovat skóre. Nestárnoucí brankář hostů Pelikanudis si vybral svou slabou chvilku, když mu hlavička Felgenträgera propadla až do sítě - 1:4 Jenže veškeré naděje na další dotahování skóre vzal Kozmicím muž zápasu Vidiševský, který po centru Dzižy přidal další, v tomto utkání již svou čtvrtou trefu - 1:5. Poslední branka utkání padla po rohovém kopu a nepřehledné skrumáži ve vápně. V ní se dokázal nejlépe zorientovat starobělský dorostenec Strnad, když propasíroval míč do sítě za bezmocného brankáře Černého. Domácí mohli v závěru alespoň kosmeticky snížit hrozivé skóre Hartmannem, ale s jeho pokusem si brankář hostů protentokrát poradil. Stará Bělá po sérii neúspěchů tentokrát zahrála nadstandardní utkání a zaslouženě vyhrála rozdílem třídy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Před zápasem jsme si dali za cíl bodovat, jenže dnes nás soupeř jednoznačně přeběhal a předčil ve všech směrech. My jsme přitom měli vést, kdybychom naložili lépe s šancemi v úvodu zápasu. Ale všechno je hlavně o zodpovědnosti hráčů. Ať už těch, co mají na starost dávat góly, tak u těch, kteří by měli poctivě bránit. Dnes jsme tyto úkoly neplnili jak měli, a proto není nad čím přemýšlet, proč zápas skončil jak skončil. Dnes nás Stará Bělá porazila naprosto zaslouženě"

FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Dnes musím kluky za výkon pochválit, předvedli jsme velmi povedený zápas a zaslouženě vyhráli. Byla to taková odměna za předešlé trápení, kdy jsme nehráli špatně, ale střelecky nám to vůbec nelepilo. Dnes jsme si naopak s chutí zastříleli. Velkou radost mi udělali hlavně mladí kluci. Když jsem je poslal na hřiště za zkušenější, nebylo to, že by kvalita šla dolů a nekvalita nahoru, ba naopak. Skvěle to oživili a přispěli nemalým dílem k dnešní výhře"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - D. Mlýnek [-] , M. Remeš [-] (46. D. Hruška [-] ) , L. Kalous [-] , Š. Kania [-] (81. J. Mlýnek [-] ) , A. Felgenträger [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (41. R. Paluv [-] ) , T. Herák [-] (46. O. Vitásek [-] ) , O. Mokrý [-] , L. Lesniak [-]

FK Stará Bělá
K. Pelikanudis [-] - J. Jurásek [-] (68. M. Škuta [-] ) , D. Šebesta [-] , M. Švábík [-] , T. Miškařík [-] , P. Firášek [-] (46. V. Strnad [-] ) , J. Dziža [-] , K. Surovec [-] (74. P. Maršálek [-] ) , P. Doležal [-] (74. N. Sýkora [-] ) , D. Kožík [-] (74. J. Kouřil [-] ) , J. Vidiševský [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - TOMŠÍK Zbyněk, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marek Lišaník
Tip experta: výhra hostů

Tady samozřejmě nemůžu dát nic jiného než na výhru svého týmu. Sice jedeme do Kozmic s tím, že zase protočím čtyři pět kluků, co pravidelně nehrají v základu, kdy jindy již má člověk dát šanci než nyní. Ale i tak si myslím, že kvalitou máme na to, ať vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích