M. Krpec 4.
M. Krpec 14. (p.)
L. Palko 72.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice vyhrály potřetí v řadě


Branky


4. M. Krpec , 14. M. Krpec (p.) , 72. L. Palko
15

Naděje Hradce na setrvání v I.A třídě i pro příští sezónu se zápas od zápasu tenčí. Po dalším ne zcela přesvědčivém výkonu a především další porážce si poslední tým tabulky ještě více zkomplikoval svou cestu za záchranou. Kozlovice naopak ukázaly dobrou formu a potřetí za sebou vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý vstup do zápasu

Hradec cestoval do Kozlovic s jasným cílem bodovat a udržet se tím ve hře, jenže zápas mu absolutně nevyšel. Domácí tým posilněný dvěma výhrami z předešlých kol vstoupil do utkání velmi aktivně a šel záhy zásluhou zkušeného Martina Krpce do vedení. Ten využil chybné soupeřovy rozehrávky ve středu hřiště, pláchl obraně a přesnou střelou k tyči otevřel skóre - 1:0. Hradec mohl přispěchat s rychlou odpovědí, jenže Černínovo přiťuknutí nedokázal Hebelka přetavit ve vyrovnávací trefu. Místo toho přišla pro hosty další studená sprcha. Průnik Matějky ve vápně hasil Štencel pouze za cenu faulu. Následnou penaltu ztrestal kdo jiný než nejzkušenější špílmachr Martin Krpec - 2:0. Hradec byl nejblíže ke skórování těsně před odchodem do kabin, když zpětnou přihrávku Schroma napálil Žurek do břevna. 

Kozlovice nadále dominovaly

Ve druhém poločase pokračovala dominance domácího týmu. Hradec působil naopak zcela odevzdaně. Kozlovice mohly po hodině hry navýšit vedení zásluhou pěkné kombinační hry mezi Matějkou a Martinem Krpcem, který ve finále mířil jen těsně mimo a nebyl daleko ke zkompletování hattricku. V další nadějné šanci se po přesném centru Kabáta ocitl ve vápně nekrytý Palko, který z těsné blízkosti oprášil rukavice hostujícího gólmana Válka. Nicméně ve své druhé slibné příležitosti už Palko uspěl. Poté, co se zmocnil ve velkém vápně míče, obelstil stopera a krásnou ránou do šibenice vymetl veškeré hradecké pavouky - 3:0. Křečovitou hru Hradce poté deklaroval střelecký pokus Černína, který letěl pouze pánu bohu do oken. V úplném závěru mohl ještě navýšit opět aktivní Palko, ale jeho pokus stačila obrana hostí na brankové čáře odvrátit do bezpečí. Hradec tak důležitou bitvu proti relativně hratelnému soupeři nezvládl a dál beznadějně okupuje poslední příčku. Naopak Kozlovice se třetí výhrou v řadě posunuly do klidných vod středu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Kozlovice
Jakub Vašenda (hrající asistent trenéra): "Do zápasu jsme vstoupili aktivně, z čehož pramenily naše dva rychlé góly. Soupeř se v prvním poločase držel, ale ve druhém jsme ho už k ničemu nepustili. Ve druhém poločase jsme byli podstatně lepším týmem a i díky střídáním se nám podařilo oživit hru. Dnes to byl z naší strany dobrý organizovaný výkon, díky kterému bereme zasloužené tři body"

TJ Hradec n/M
Martin Weinhold (trenér): "Dnes není prakticky co hodnotit. Z naší strany to byl suverénně nejhorší výkon v průběhu jara, co jsme předvedli. Vůbec jsme nezachytili úvod utkání a prakticky hned ze startu jsme si zkomplikovali cestu. Působili jsme dost odevzdaným dojmem, naše hra byla velmi křečovitá. Ať už celé naše působení v soutěži dopadne jakkoliv, musíme do posledního kola poctivě bojovat"



Sestavy


FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - J. Žáček [-] (60. J. Kabát [-] ) , M. Lušovjan [-] (84. T. Skurka [-] ) , J. Adamec [-] (84. J. Prudký [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , M. Bednář [-] , M. Jarotek [-] (75. P. Janás [-] ) , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , P. Piskoř [-] (60. L. Palko [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - D. Škvára [-] (46. D. Machura [-] ) , D. Žurek [-] , J. Štencel [-] , R. Lichý [-] , J. Tůma [-] , T. Krejsa [-] , M. Černín [-] , T. Hebelka [-] , M. Lichý [-] (60. L. Hruška [-] ) , D. Schrom [-]

ŽK: 67. V. Dudek , 89. Z. Matějka - 88. T. Hebelka .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: KOTAS Adam - MACHALA Petr, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Moravec
Tip experta: remíza

Poslednímu Hradci půjde o všechno. Kozlovice teď pro změnu dvakrát vyhrály a určitě to budou chtít doma potvrdit. Ale Hradec se jen tak nevzdá. Asi i tady zkusím dát spíše remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza