1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice po delší době bodovaly


Branky


15

Sestupem ohrožené Strahovice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Ludgeřovic, které se na jaře prozatím herně i výsledkově trápí. Nedělní duel připravil divákům zajímavý fotbal plný šancí a emocí, leč diváci viděli pouze dvě branky. Soupeři se nakonec rozešli smírně a připsali si po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bohatý na šance

Zápas nabídl hodně bojovný fotbal. K vidění bylo poměrně svižné tempo a především spousta šancí, které se jindy urodí sotva za celé dva zápasy. Od počátku se hra přelévala ze strany na stranu. K první zajímavé šanci se dopracovaly Strahovice. Menší sólo Vojty Malchárka a jeho následný centr se svezl až k nekrytému Tomíčkovi, který z nadějné pozice nechal vyniknout rukavice připraveného brankáře Valdera. Ludgeřovice odpověděly obdobnou akcí, kdy ze strany centroval David Zbořil a do zakončení se prodíral Gellner, ale balón do brány nedotlačil. Hostující Fojtík poté vyzkoušel pozornost domácího gólmana Nevřely, jenže ten si s jeho střeleckým pokusem poradil. Nevřela si zanedlouho vysloužil další potlesk, když bravurním zákrokem zlikvidoval tutovku Davida Zbořila. Poté se zase připomněli domácí, jmenovitě Schlischka, který mířil jen těsně mimo. Ještě do přestávky mohl poslat hosty do vedení Hurina, jenže toho strahovická obrana zavčasu zablokovala. 

 

Oba týmy daly po góly

Branky padly až po změně stran. Domácí Strahovice vstoupily do druhé půle velmi aktivně a svůj menší tlak korunovaly úvodní brankou. Duo útočníků Vojta Malchárek a Tomíček si zopakovalo akci z první půle, jen s tím rozdílem, že druhý jmenovaný zvolil zakončení hlavou a protentokrát se už nemýlil. Gejzír radosti domácích vytryskal na povrch - 1:0. Poté se domácí dožadovali penalty pro údajné hraní rukou, ale píšťalka sudího zůstala němá. Vedení domácích vydrželo pouze necelou čtvrthodinku. Své nabité zkušenosti prokázal kanonýr David Zbořil, když si udělal prostor po lajně, ve vápně oklamal tři protihráče a střelou po zemi na bližší tyč vyrovnal skóre utkání - 1:1. Ludgeřovice mohly jít dokonce do vedení po přímém kopu Rodka, jenže ten rozezvučel pouze brankovou konstrukci. Udeřit mohlo i na druhé straně, když si v samém závěru vypracoval nadějnou střeleckou pozici Slanina, jenže jeho projektil si cestu do sítě nenašel. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů.  



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Prasek (asistent trenéra): "V dnešním utkání jsme se chtěli omluvit našim divákům za naprosto nepovedený středeční zápas, kdy jsme zcela vyhořeli ve finále poháru. Věděli jsme, že nás nebude čekat nic jednoduchého. Zápas se musel líbit, diváci viděli mnoho šancí, udeřit a vyhrát mohly oba týmy. Myslím si, že remíza je v konečném hledisku spravedlivá"

TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Když to shrnu, tak si myslím, že remíza je pro obě strany zasloužená. Šance byly na obou stranách, mohlo to skončit klidně 4:4. Domácí se dožadovali po ruce penalty, ale musím podotknout, že pokud si hráč nastřelí vlastní ruku, těžko se bude pískat penalta. Nechci někoho poučovat, ale někteří hráči by se měli naučit znát základní pravidla a nenadávat za to rozhodčímu"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , B. Moc [-] , M. Pekárek [-] (78. P. Slavík [-] ) , D. Kapinos [-] (82. J. Stříbný [-] ) , D. Beneš [-] , O. Pekárek [-] , J. Josefus [-] , M. Schlischka [-]

TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , J. Vrabec [-] , M. Rodek [-] (85. D. Pompa [-] ) , D. Hurina [-] (63. T. Müller [-] ) , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , T. Zbořil [-]

ŽK: 61. D. Kapinos .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - TĚŽKÝ Michal, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Moravec
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý duel. Strahovicím jde o hodně, zatímco Ludgeřovice se na jaře trápí. Ale já přesto více věřím hostům z Ludgeřovic. Když se jejich kádr sleze pohromadě, umějí překvapit a zahrát dobrý zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích