5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce si s chutí zastřílely


Branky


15

Druhý tým tabulky z Mokrých Lazců potvrdil svou skvělou aktuální formu a nepřipustil proti Albrechticím žádné překvapení. Nováček soutěže opět vyšel bodově i střelecky naprázdno a po nepovedeném utkání s Kravařemi si odvezl domů další brankový příděl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bývalí ligoví hráči se činili

Okleštěná sestava Albrechtic přitom zanechala v prvním poločase poměrně sympatický dojem. Navzdory faktu, že přijela do Lazců se značně oslabenou sestavou, tak ukázala, že si chce zahrát otevřený fotbal. Hosté tak trochu spoléhali na taktiku, že své starší protivníky uběhají a vstřelí následně nějaký gól, jenže tyto plány už od počátku úplně nevycházely. To i proto, že zkušená sestava Lazců šla již po čtvrthodině do vedení. Galvas si po drzém průniku obranou došel pro přímý kop, který následně sám potrestal. Nutno podotknout, že mu k úspěchu dopomohla špatně postavená zeď hostů – 1:0. Albrechtice se mohly vrátit do zápasu po samostatném úniku Klepáčka, jenže ten svou tutovku neproměnil. Po rohu a následné skrumáži ve vápně byl blízko navýšení skóre lazecký exligista Pospěch, ale jeho střelu na poslední chvíli odvrátil na branové čáře jiný hráč s ligovými zkušenostmi, albrechtický Partyš. Nicméně v závěru první půle se už nejlepší střelec soutěže radoval, když mu po rozebrání obrany připravil snadnou trefu do odkryté brány třetí exligista na trávníku, záložník Wojnar - 2:0

 

Mokré Lazce přidaly další tři trefy

I ve druhém poločase bylo tempo hry strhující. Třetí trefu přidal po asistenci Wojnara nepřehlednutelný Moša. Krajní záložník Lazců opět ukázal, že má neuvěřitelně rychlé nohy a také i schopnost zakončovat, když pláchl soupeřům po straně a střelou na zadní tyč propálil brankáře Kmínka - 3:0. Albrechtice se nestačily ještě ani otřepat a přišla další pohroma. Přesná kolmice Dřizgeviče za obranu vyzvala k úniku Pospěcha a ten opět ukázal instinkt gólového zabijáka - 4:0. Hosté po této inkasované brance zcela odpadli a ve zbytku hrací doby už vesměs rezignovali. Zápas se tak dohrával už jen z povinností. Konečnou podobu výsledku zpečetila pátá trefa z kopačky Wojnara, který načasoval náběh a po Mošově přihrávce pod sebe pohodlně uklízel do poloodkryté brány - 5:0. Mokré Lazce si tak bez větších obtíží dokráčely pro další vítězství, zatímco Albrechtice podruhé za sebou schytaly výprask. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Dnes jsme si připsali povinné vítězství, které ovšem nebylo vůbec snadné, i když konečný výsledek tomu nenapovídá. Albrechticím totiž patří uznání, že se navzdory své oslabené sestavě snažily s námi hrát otevřený fotbal a nepřijely pouze bránit. Chtěli jsme potvrdit body z venku, což se podařilo, takže můžeme jít v klidu do dalšího utkání"

FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér): "Bohužel se potýkáme s obrovskými problémy, kdy lepíme sestavu. Vůbec se na to vymlouvat nechceme, ale jen těžko se dá na něčem stavět, když nevíte, kdo se vám zrovna před zápasem omluví. Navzdory vysoké porážce chci kluky pochválit za odhodlanost, že ukázali, že chtějí hrát fotbal a ne jen odkopávat míče. Myslím, že herně jsme úplně nepropadli, ale bohužel neumíme dávat góly. Skóre 0:11 z posledních dvou zápasů je vypovídající"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] (82. V. Malohlava [-] ) - Z. Pospěch [-] , P. Galvas [-] , D. Moša [-] , P. Dřizgevič [-] , P. Wojnar [-] (77. J. Garba [-] ) , D. Sukdol [-] (67. R. Šimeček [-] ) , J. Ulrich [-] , L. Poštulka [-] (67. K. Lomozník [-] ) , Z. Říman [-] , D. Exner [-] (77. A. Hiemer [-] )

FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - M. Vyležík [-] , M. Šupák [-] , M. Olejniczak [-] (77. R. Škrabal [-] ) , A. Fiala [-] , A. Klepáček [-] , N. Tipoas [-] , R. Peterka [-] , P. Tarabík [-] , M. Čanecký [-] , Z. Partyš [-]

ŽK: 79. D. Moša - 40. A. Klepáček , 44. M. Olejniczak , 79. M. Šupák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - HERDA Tomáš, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Moravec
Tip experta: výhra domácích

Tady také tipuji výhru domácích. Mokré Lazce to mají teďka dobře rozehrané, jejich kádr je kvalitní a navíc ještě hrají doma. Ty dopolední časy, to je jejich a jen málokomu to tam vyhovuje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích