0:2
(0:1)
22. M. Hartmann (p.)
92. D. Mlýnek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice si odvezly všechny body


Branky


22. M. Hartmann (p.) , 92. D. Mlýnek
19

Kozmice se vydaly na výjezd do neznámých končin v Kozlovicích. Kromě beskydské přírody je přivítal na hřišti i špatný stav hrací plochy, která byla místy dosti podmáčená, což také poznamenalo kvalitu celého zápasu. V bojovném utkání dokázali hosté vzdorovat a účinně trestat. Tři body tak putovaly na Prajzskou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili branku z penalty

Kozmice vstoupily do utkání aktivně a vytvořily si menší souvislý tlak, ovšem bez výrazného ohrožení soupeřovy brány. Jejich veškeré útočné snahy dokázala pozorná domácí obrana odvrátit. Až akce Hartmanna a následná střela Daniela Mlýnka vedla ke změně stavu. Druhý jmenovaný trefil při střele ruku domácího beka, za což se pískala penalta. Tu s přehledem proměnil Hartmann a hosté vedli – 0:1. Pak se i trochu zvedla hra domácího týmu, jenž se při šanci a kličce Martina Krpce také dožadoval penalty, ale píšťalka sudího zůstala němá. Kozlovice se v závěru první pětačtyřicetiminutovky zmohly aspoň na střelu Matějky, se kterou si brankář Sajdok bez obtíží poradil. 

 

 

Kozlovice se neuměly prosadit

Druhý poločas byl vesměs v režii domácích, kteří neměli co ztratit a vrhli veškeré síly do útoku. Ze stran i ze středu hřiště začaly do šestnáctky Kozmic lítat nákopy, ale pokaždé narazily na skvěle organizovanou obranu soupeře. Domácí útočník Jakub Kabát se dvakrát snažil překvapit střelami z dálky, ale nic z toho nevzešlo. První pokus skončil mimo tyče, druhý zastavily připravené rukavice Sajdoka. Hosté hráli jednoduše a trpělivě čekali na svou příležitost, která přišla v samém závěru. Při hře vabank potrestal Daniel Mlýnek špatné vyběhnutí domácího gólmana a přesným lobem pečetil cennou výhru pro svůj tým – 0:2. Domácí mužstvo neskrývalo zklamání z prohry, protože soupeř byl pro ně určitě hratelný, nicméně bez gólu se vyhrát nedá.



Ohlasy k zápasu


FC Kozlovice
Jakub Vašenda (hrající asistent trenéra): "Velmi těžko se mi zápas hodnotí. Dnes jsme hráli proti soupeři, který toho proti nám předvedl nejméně ze všech týmů, na které jsme prozatím narazili. Možná to byla jejich taktika, ale kromě bránění toho moc nepředvedli. Těžko se vám hraje proti někomu, kdo brání v bloku osmi lidí. Za naši snahu jsme si dnes prohrát nezasloužili"

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Řekl bych, že jsme našeho soupeře dokonale zaskočili. Naše hra možná nebyla tolik koukatelná, ale za to jednoduchá a účelná. Hráli jsme ze zajištěné obrany, která pracovala výborně. Soupeř nás ve druhém poločase zatlačil, ale přes náš obranný val nebylo dnes možno přejít. Po taktické stránce jsme zápas zvládli a zaslouženě vyhráli"



Sestavy


FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - J. Kabát [-] , M. Lušovjan [-] , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , M. Jarotek [-] (66. P. Piskoř [-] ) , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , P. Hruška [-] (25. J. Adamec [-] )

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Vitásek [-] (89. J. Holeček [-] ) , Š. Kania [-] (77. J. Mlýnek [-] ) , T. Ivánek [-] (46. M. Volný [-] ) , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (68. T. Herák [-] ) , O. Mokrý [-] , A. Babušík [-]

ŽK: 23. M. Krpec , 27. Z. Matějka - 37. A. Herák , 55. O. Mokrý , 72. A. Babušík , 76. L. Kalous .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - PASTERČÁK Jozef, NOVÁK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Kozlovice mají velmi dobře fungující tým, proti nim nastoupí smečka talentovaných kluků z Kozmic. Velice těžké na tipování, zvolím remízu.

Tip: výhra hostů