Strahovice nestačily na Lazce


Branky


67. V. Malchárek - 22. R. Šimeček , 29. M. Obrusník (vl.) , 37. D. Moša
19

Lazce zajížděly v nedělním chladném odpoledni na horkou půdu do Strahovic, které umějí doma soupeřům zatopit. Nicméně favorit zápasu překvapení nepřipustil a už v první půli zadělal na tříbodové vítězství. Domácí tým nehrál špatně, ale doplatil na neproměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce si vypracovaly slušný náskok

Favorit z Lazců vstoupil do utkání velmi aktivně, z čehož mohl v úvodu utkání vytěžit Dřizgevič vedoucí trefu, leč nestalo se. Dobrou příležitost měl na druhé stráně po rohu také domácí Obrusník, ale hlavou mířil nad břevno. Ještě větší šanci posléze spálil strahovický Vojtěch Malchárek, na kterého rovněž zívala odkrytá brána. Namísto toho přišlo drastické vystřízlivění. Hosté šli do vedení po špatném dostoupení domácí obrany. Zkušený Wojnar zachytil míč, odcentroval na protější stranu, kde se ve skluzu prosadil nekrytý Šimeček – 0:1. Druhá branka vzešla po rohu Dřizgeviče, kdy si nákop srazil nešťastně do vlastní sítě Obrusník – 0:2. Povedenou čtvrthodinku Lazců korunovala akce Pospěcha, když nalepil na sebe tři protivníky a chytrým dloubáčkem našel nabíhajícího Mošu, který pohodlně uklízel k tyči – 0:3. 

 

Strahovice alespoň korigovaly

První půle byla pro domácí Strahovice pořádná sprcha, s takovým průběhem asi nepočítaly. Do hry je nicméně dostalo až zbytečné vyloučení Dřizgeviče po střídání stran. Zkušený bek neudržel nervy na uzdě a po strkanici musel předčasně pod sprchy. Přesilovka vlila domácímu celku krev do žil a ten záhy snížil. Přesný centr Schlischky se svezl až ke kopačce Vojtěcha Malchárka, který vykřesal domácím naději – 3:1. Strahovice doplácely na svou chabou koncovku. V dalších slibných šancích pohořeli Slavík a Vojtěch Tomíček. I Lazce se ještě osmělily zásluhou střeleckého pokusu Pospěcha, ale skóre se už nakonec neměnilo a hosté si uhájili zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Náš výkon nebyl špatný, vytvořili jsme si i několik slibných příležitostí, které kdybychom proměňovali, mohlo se utkání vyvíjet zcela jiným směrem. Nicméně musím uznat kvality soupeře, Lazce byly fotbalovější a vyhrály zcela zaslouženě. Smekám hlavně před kvalitou Pospěcha, který si s námi dělal co chtěl"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Chtěli jsme napravit zaváhání z minulého kola, takže od počátku jsme si šli jasně za vítězstvím. První poločas by od nás velmi dobrý, ten druhý byl hodně poznamenán hloupým vyloučením našeho hráče. Díky tomu jsme dostali domácí tým zpátky do hry, místo abychom si zbytek utkání v klidu užívali a třeba přidali další trefy. Nakonec jsme i tak zápas zvládli, takže s výsledkem musíme být spokojeni"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - M. Tomíček [-] (80. J. Stříbný [-] ) , V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] , M. Schlischka [-] , L. Slanina [-] , B. Moc [-] , M. Pekárek [-] , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-] (46. P. Slavík [-] ) , O. Pekárek [-]

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - P. Wojnar [-] , D. Sukdol [-] (59. D. Exner [-] ) , P. Dřizgevič [-] , L. Poštulka [-] , R. Šimeček [-] , Z. Pospěch [-] (87. K. Lomozník [-] ) , J. Ulrich [-] (70. P. Galvas [-] ) , D. Moša [-] , M. Hoza [-] , Z. Říman [-]

ŽK: 53. B. Moc , 55. M. Schlischka , 70. V. Tomíček , 86. P. Slavík - 53. P. Wojnar , 59. Z. Pospěch . ČK: 53. P. Dřizgevič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STANKOV Patrik - MITURA Michal, MATULA Sebastián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra tihle kluci proti Kravařím ukázali že můžou všechno ososos.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Ve Strahovicích se nehraje vůbec snadno, ale myslím si, že Lazce potvrdí roli favorita a v poklidu vyhrají.

Tip: výhra domácích