Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec se po půlroce dočkal výhry


Branky


18

Hradec sehrál v sobotu existenční zápas jara proti Jistebníku, který měl rozhodnout o jeho další vývoji v soutěži. Svou kritickou zkoušku nakonec doma zvládl a po dlouhé době konečně zakusil, jak chutná pocit z tříbodového vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec zadělal na výhru

Zápas mezi posledními dvěma celky tabulky slibovalo velmi zajímavou bitvu, protože šlo prakticky o šest bodů. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří byli zpočátku častěji na míči, ovšem nedokázali si vypracovat žádnou vyloženou šanci. Navíc po čtvrthodině hry přišla komplikace v podobě zranění Tilschera, který zápas nedohrál a má nejspíš po sezóně. To naprosto zmařilo veškeré plány hostů na útočný fotbal. Po dvaceti minutách navíc převzali otěže na kopačky domácí a po menším soustavném tlaku šli i do vedení. Jistebník špatně rozehrál, míč zachytil Schrom, postupoval ze strany a parádní ránou do šibenice rozvlnil síť – 1:0. Tentýž hráč mohl před odchodem do kabin pojistit vedení, ale na zkušeného brankáře Krayzela si nepřišel. 

 

Domácí přidali další branky

Hradec se gólové radosti dočkal až po pauze, kdy postranní centr Šimečka zužitkoval ve vápně Žurek a přesnou střelou k tyči navýšil vedení domácích – 2:0. Hosté se nestačili ani otřepat a inkasovali po křižné ráně Lukáše Manderly potřetí – 3:0. Jistebník se záhy rychle vrátil do utkání, když se o snižující trefu postaral povedeným dalekonosným projektilem Pěchovič – 3:1. Poté ve stoprocentní šanci vyhořel hostující Dub, když z pěti metrů netrefil prázdnou bránu, což definitivně pohřbilo naděje Jistebníku na bodový zisk. Domácí naopak po další povedené kombinaci Hrušky s Machurou pojistili vedení – 4:1. Hosté už stačili po odraženém míči ve vápně pouze korigovat rodinným klanem Moučků, když táta Petr přistrčil balón synovi Matějovi a ten upravil skóre na konečných – 4:2. Hradec tak zvládl zápas o všechno a po téměř půlroce zakusil konečně pocit z vítězství, čímž živí naději na udržení v soutěži.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (záložník): "Po dlouhé době jsme si mohli užít pocit z vítězství. Jsem hrozně rád za kluky, protože během zimní přípravy tvrdě pracovali a nyní to přenesli i na hřiště v mistráku. Zisk tří bodů nás velmi těší. Je to důležitá výhra, díky které máme stále šanci odlepit se ze dna tabulky a udržet v soutěži"

TJ Jistebník
Petr Moučka (hrající trenér): "Byl to typický zápas předposledního týmu s posledním. Ta kvalita tomu i odpovídala. Zpočátku jsme měli i více ze hry, ale co z toho, když nevystřelíme. Poté nás už soupeř začal přehrávat, vypracoval si tříbrankový náskok a bylo prakticky po zápase. Pro nás je tato prohra velkou ztrátou, protože jsme jeli do Hradce vyhrát a tím se i přiblížit soupeřům, co jsou před námi v tabulce"



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Hebelka [-] , M. Šimeček [-] (73. L. Hruška [-] ) , D. Wiweger [-] , D. Schrom [-] (58. D. Machura [-] ) , J. Štencel [-] , D. Žurek [-] , R. Lichý [-] , T. Moc [-] , M. Černín [-] (86. D. Škvára [-] ) , L. Manderla [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] (65. M. Moučka [-] ) , T. Pěchovič [-] , M. Raška [-] , D. Dub [-] , L. Pietras [-] - M. Vavroš [-] (59. P. Štandl [-] ) , J. Rašek [-] , D. Horkel [-] - J. Tilscher [-] (18. O. Jurček [-] ) , P. Moučka [-]

ŽK: 39. R. Lichý , 90. J. Štencel - 90. L. Pietras .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - SMETANA Patrik, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Nemohu jinak, než zvolit výhru našeho mužstva. Je to pro nás jeden z nejdůležitějších zápasů tohoto jara. A jestli chceme živit šance na to, abychom nesestoupili, tak dnes musíme bezpodmínečně vyhrát.

Tip: výhra hostů